Annonce
Faaborg-Midtfyn

Borgmester: Du skal ikke bare kende coronaretningslinjerne - du skal følge dem!

Borgmester Hans Stavnsager (S) har flere gange opfordret til, at borgerne tager retningslinjerne meget seriøst. Arkivfoto: Michael Bager

Lokaldebat: Vores kommune er ramt af corona. Smitten spreder sig i alle aldersgrupper - 42 borgere er den seneste uge testet positive.

Vi tester flere end tidligere, men der er ingen tvivl om, at vi er hårdt ramt. Ligesom i foråret beder vi nu nogle af de borgere, som har det sværest, om at være de stærke: Vi har fx indført restriktioner på nogle af vores plejehjem og bosteder, som betyder, at der kommer færre gæster til beboerne.


Derfor er min klare opfordring til alle borgere: Jeg ved, at vi alle kender retningslinjerne for, hvordan vi stopper smittespredningen. Men det er ikke nok at kende dem - vi skal også følge dem.

Hans Stavnsager (S), borgmester i Faaborg-Midtfyn


Det er ikke rimeligt, men desværre nødvendigt. Derfor er min klare opfordring til alle borgere: Jeg ved, at vi alle kender retningslinjerne for, hvordan vi stopper smittespredningen. Men det er ikke nok at kende dem - vi skal også følge dem.

I foråret gjorde vi det - sammen. Vi knækkede smittekæden ved at holde afstand, spritte hænder og udsætte den planlagte fællesmiddag, fest og andre fysiske møder, når vi kunne.

Lad os nu stå sammen igen ved at holde afstand - ikke bare i tanke, men i handling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Coronavirus

Live: Johnson & Johnson genoptager vaccine-udrulning i Europa

Annonce