Annonce
Sydfyn

Borgerlisten jagter nyt navn: Klaus Riskjær har hugget navnet

Hans Chr. Wulff leder efter et nyt navn til den nye lokalliste.
Ny lokalliste leder efter nyt navn, efter at Klaus Riskær Pedersen har sat sig på navnet Borgerlisten.
Annonce

Svendborg: Navnet Borgerlisten kommer ikke til at optræde på stemmesedlen ved byrådsvalget i Svendborg om halvandet år.

Listen havde ellers stiftende generalforsamling den 5. november sidste år, men navnet Borgerlisten er aldrig blevet godkendt, og nu har den tidligere erhvervsmand Klaus Riskær Pedersen taget det. Han stillede ved folketingsvalget sidste år op som Partiet Klaus Riskær Pedersen, men navnet er nu ændret til Borgerlisten.

- Jeg har fået brev fra kommunen om, at vi ikke kan kalde os noget med Borgerlisten, fordi Indenrigsministeriet har givet Klaus Riskær lovning på det. Så nu har vi i stedet sat en konkurrence i gang for at finde et nyt navn, fortæller Hans Chr. Wulff, der er spidskandidat for listen.

Den tæller indtil videre også Steen Molnit, Stefan Harboe Andersen og Uffe Kjærø, der alle stillede op for Svendborg Lokalliste ved valget i 2017 og fik henholdsvis 17, 14 og 6 personlige stemmer. Desuden står Gitte Christiansen og Hans Chr. Wulffs hustru, Grace Hidalgo Wulff, på listen.

Hans Chr. Wulff stillede ved valget i 2017 op for Venstre og scorede 59 personlige stemmer. Den nye liste skal ved valget i 2021 samle omkring 1100-1200 stemmer for at få en plads i byrådet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Sidste punktum i kemisag fra Seden: Ny ejer har fået fjernet farlige kemikalier

Middelfart For abonnenter

Ikke for at tjene penge: Lokale erhvervsfolk investerer i marina-restaurant for at skabe liv i byen

Annonce