Annonce
Nyborg

Borgere på Facebook: 'Åbn genbrugspladsen!'

Foto: Kasper Riggelsen
Der er mange kritiske kommentarer til lukningen af genbrugsstationerne på Nyborg Kommunes Facebookside.
Annonce

Nyborg: Som et resultat af kampen mod den frygtede coronasmitte er genbrugspladserne i Nyborg, Ørbæk og Ullerslev lukket indtil videre.

Og netop nu, hvor der er tid til at gå i haven og rydde op derhjemme, undrer mange nyborgensere sig især over, at der ikke er adgang til den 30.000 kvadratmeter nye, store genbrugsplads under åben himmel på Lollandsvej i byens vestlige industrikvarter.

Andre har forståelse for den alvorlige baggrund for den midlertidige lukning:

Linda Nielsen: "Åben genbrugspladsen!"

Marianne Engel: "Jeg kan heller ikke se idéen i at lukke genbrugspladsen. Jeg har været der på travle dage, og der er god plads, trods alt (...) Nu er der mange, som benytter tiden til at få ryddet op, så er det da åndssvagt, at vi ikke kan komme af med det".

Karina Jarl Rasmussen: "De medarbejdere, der normalt er ansat på genbrugsstationerne, kunne jo eventuelt betjene portene, så de lukker 3-4 biler ind ad gangen".

Jette Burkal: "Forstår heller ikke idéen i at lukke genbrugsstationen. Hvornår står man lige tæt på og oven i hinanden lige der?"

Grete Holm Nielsen: "meget enig - med den ekstra 'ferie' bruger mange tiden på oprysdning og vedligeholdelse. Den grønne beholder er også for lille til haveaffald her ved sæsonstart".

Charlotte Caspersen: "Tag nu ansvar og respekter de tiltag, der bliver taget. Det er ikke en ferie, og vi er nogle, der kæmper for at passe syge og gamle og i den grad er i risiko for at blive smittet".

Peter Colding Seiersen: "Hør sig mig, tænker I ikke at kommunen/samfundet har lidt større udfordringer end om I kan komme af med jeres haveaffald? Hvis det er jeres største problem i disse tider, så tænker jeg ikke, I har noget at brokke jer over …"

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce