Annonce
Kerteminde

Borger raser mod forsyningsdirektør: - Han laver grin med problemet

Annonce

Læserbrev: Vanen tro, når byrådet og direktør Michael Høj fra kommunen/forsyningen bliver klemt med spørgsmål, der krydser deres egne usandheder, kommer det ”billige” op i dem, og deres svar bliver nedladne og direkte flabede.

Nu fik vi så at vide, at Kerteminde Forsyning er Kerteminde Kommune, hvilket tidligere begge steder har benægtet, og spørgsmålet er jo så, er det lovligt, at kommunen driver forretning?

Der bliver spurgt fra skriveren/borgeren, at der ikke er nævnt en løsning for dem, der ikke selv har mulighed for at køre til genbrugspladsen med plastaffald. Hvad skal de gøre?

Svaret fra direktøren er, efter en del løgne om, de har gjort det lettere, at det har forsyningen ikke taget stilling til. Heller ikke, hvordan folk kommer til biblioteket eller svømmehallen, så langt vil han gå. Så han laver grin med problemet.

Det passer fint ind i byrådets måde at agere på. Jeg ved, at der er nogle, der er ved at undersøge de tal og ”fakta", denne lidt platte direktør fremfører i sine seneste svar til borgere, der viser interesse for, hvad der foregår, og om den med at kommunen driver eget firma overhovedet er lovlig. Der er godt et år til nyt kommunalvalg, hvor vi dog håber på en mindst 60 procent udskiftning i det nuværende byråd. Så luk forsyningen og sæt professionelle folk på efter en licitation. Åbn, så vi borgere ikke skal gøres til grin, når spørgsmål kommer for tæt på og få så stoppet jeres tavshedspligt i almindelige sager.

Så kan byrådet være sig selv bekendt.

Arkivfoto: Helle Nordström
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Sydfyn

Mand reddet op af Svendborg Havn

Sydfyn For abonnenter

Fire døde havørne på Tåsinge: Mulige forgiftninger undrer eksperter

GOG

GOG: Storsejr med panderynker

Annonce