Annonce
Odense

Bookmakerne ikke i tvivl: Fynske Aksel og makkeren Magnus er blandt favoritterne til at vinde X Factor

Fynske Aksel Skjoldaa Kempf er sammen med sin makker Magnus Lasse Petersen fra Silkeborg blandt favoritterne i X Factor. Her ses han til bootcamp for nogle uger siden. Foto: Lasse Lagoni
Duoen Magnus og odenseanske Aksel giver sammen med Alma laveste odds hos Danske Spil. Odds er 3,50 på, at de går hele vejen i X Factor. To andre firmaer har dem også blandt favoritterne. Og de ryger i hvert fald ikke ud i aften efter første liveshow, spår Danske Spil.

De kom nærmest med på et afbud - eller noget, der lignede - men før X Factor for alvor begynder i aften med det første liveshow, er de blandt favoritterne. Den nydannede gruppe Magnus og Aksel står til odds 3,50 til at stå som vinder i finalen om knap et par måneder, samme odds som Alma.

Ankerstjerne fik ideen med at sætte de to sammen, og han nu ansvaret for at få dem så langt i X Factor som muligt, mens Thomas Blachmann har Alma og de to andre unge solister i sin "stald".

Danske Spil har svært ved at skille de to dommeres chancer ad, Thomas Blachmann står til odds 2,00 til at vinde X Factor med en af sine tre kunstnere, mens Ankerstjerne giver odds 2,25. Oh Land er outsideren, hun har ansvaret for de ældre kunstnere, og hvis en af dem vinder, er der odds 6,00 at hente på Oh Land.

Det er seks år siden, ungekategorien har vundet, og da Thomas Blachmann har de unge denne gang - og har vundet de to seneste udgaver af X Factor med sine kunstnere - er han svag favorit. Danske Spils oddssætter Peter Emmike uddyber chancerne på denne måde:

Annonce

Kan blive publikumsyndlinge

- Ungekategorien plejer at klare sig godt, og både Alma og Mathilde ser ud til at være stærke sangerinder med karisma. Og Ankerstjerne har med Magnus og Aksel fået en spændende gruppe, som meget vel kan blive publikumsyndlinge.

Mens det på forhånd er svært for Danske Spil at vurdere, hvem der ender helt i top, er det også åbent i den anden ende af skalaen.

Her gives der odds på, hvem der ryger ud efter det første liveshow. Det står - ifølge oddsene fra Danske Spil - mellem rapperen Kali og gruppen Smokey Eyes, der giver henholdsvis 3,00 og 3,25, hvis de må forlade X Factor i aften.

Men, men, men. X Factor har altid haft et element af uforudsigelighed over sig, så hvem ved.

- Nerver kan påvirke deltagerne, dommerne kan komme på kant med hinanden, og seerne har det med at overraske. Det er derfor utrolig svært på forhånd at vurdere, hvem der kan gå hele vejen, siger Peter Emmike, Danske Spil.

To andre bookmakere, Bet365 og Unibet, har også Magnus og Aksel blandt favoritterne. Unibet har dem som klar favorit til odds 2,75, mens Bet365 har duoen som næstfavorit til odds 3,60, Alma er favorit til odds 3,40.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

3.g-klasse blev landskendt efter at have klaget sin nød: Onsdag jublede og festede de efter nyhed om studenterkørsel

Annonce