Annonce
112

Boligområde hærget af indbrud

Genrefoto: Katrine Becher Damkjær
En eller flere indbrudstyve har haft travlt mandag aften i Ravnekærlund, hvor der var indbrud på fem adresser.
Annonce

Nyborg: Indbrud sker rundt omkring i kommunen, men mandag skete der fem i samme område inden for en forholdsvis snæver tidsramme.

Der var nemlig hele fem indbrud i Ravnekærlund. De fandt alle sted mellem klokken 18.10 og klokken 20.10, og der blev brugt koben til at bryde et vindue op på hver ejendom.

Ved et af indbruddene har den forurettede endda givet et præcist tidspunkt, nemlig klokken 18.14.

Beboerne har en stærk formodning om, at tyven blev forstyrret. Der var ingen direkte kontakt, men tyven nåede at stjæle en Lenovo tablet.

I to af boligerne blev der ikke stjålet noget. Men et af de øvrige steder blev der stjålet en Columbus frakke, en CMB jakke, flere par sko af ukendt mærke, en Iphone 6S samt kontanter i euro.

Ved det femte indbrud blev der stjålet kontanter i euro og danske kroner.

Mønstret i indbruddene er ikke gået Fyns Politis næse forbi.

- Indbruddene bliver hver især efterforsket som enkelte tilfælde, men det er klart, at der er en sammenhæng, forklarer vagtchefen hos Fyns Politi.

Det betyder, at politiet snakker med vidner og leder efter spor i form af efterladte genstande, sko- og fingeraftryk og DNA spor på gerningsstederne, ligesom de ville gøre, hvis der var tale om enkeltstående indbrud.

Sammenhængen dikterer heller ikke, hvor mange ressourcer politiet bruger på opklaringen af den enkelte sag.

- I forhold til, hvor mange ressourcer vi sætter af til det, kommer det an på, hvad der ellers sker den dag, afslutter vagtchefen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce