Annonce
Kerteminde

Boligmarkedet boomer: - Der er slet ikke huse nok

Mange boligsøgende har øjnene på Kerteminde kommune.
Under coronaen er kommunens boligmarked kun gået en vej: Op.

Kerteminde: I løbet af det seneste år, er købelysten af kommunens boliger steget markant. Coronaen spiller en vigtig rolle, men det er ikke den eneste faktor.


Vi ser en stor interesse i specielt Munkebo og Langeskov.


Folk vil rigtig gerne bo i Kerteminde kommune. Husenes værdi vokser, og boligsøgende i alle aldersgrupper er klar til at betale priserne.

- Vi oplever at folk i alle aldersgrupper  søger boliger i kommunen. Alt fra unge, nystiftede familier, som søger større bolig til dem og deres børn, til ældre som ønsker noget mindre efter deres børn er flyttet ud, siger Kim Toftdahl, indehaver af Estate Kerteminde.

Interessen i boliger i kommunen er for tiden så stor, at det som mangler simpelthen er boliger.

- Der er en kæmpe efterspørgsel efter steder at bo i kommunen. Salget og interessen er virkelig steget i løbet af coronakrisen. Der er flere interesserede, end der er huse, siger Kim Toftdahl.

Boligmarkedet har normalt en tendens til at gå i stå i usikre situationer. Men ikke denne gang.

- Normalt når der kommer usikkerheder, stopper folk med at købe huse. Men her under coronakrisen er det sjovt nok gået den helt anden vej. Boligkøb er steget nærmest over alt, siger Kim Toftdahl.

Annonce

Odense presser folk ud

En stor del af de boligsøgende søger mod kommunens anden- og tredjestørste byer, Munkebo og Langeskov. Det gør de, fordi de ligger så tæt på Odense, hvor mange har arbejde, mener Kim Toftdahl.

- Vi ser en stor interesse i specielt Munkebo og Langeskov. Folk vil gerne bo der, fordi det ligger så tæt på Odense, og det er så nemt og hurtigt at komme derind.

Kim Toftdahl mener at en af grundene til dette, kan være Odenses stigende boligpriser.

- Boliger bliver for dyre i Odense, og det presser folk ud af kommunen. Så kigger de mod blandt andet Kerteminde, hvor de kan få væsentligt mere for pengene, og stadig være tæt på arbejdspladserne.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Rød læbestift og Gucci-tasker er velkomne i faaborg-midtfynsk politik: - Jeg ville blive tosset over sommerkjole-kommentar

Annonce