Annoncørbetalt indhold

Boligindretning –Spisebordet der passer ind i alle hjem

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Der er mange krav, når man skal finde det perfekt spisebord til ens hjem. Det afhænger blandet andet af størrelse, materiale, udseende, holdbarhed og så må det helst gerne være unikt.

Men når du indretter dit hjem med møbler i træ, inviterer du naturen indenfor, og skaber en atmosfære af liv, varme, naturlighed og bæredygtighed.

Annonce

Og der er ikke nogen tvivl om, at plankeborde de sidste par år har vundet indpas i de danske hjem, men også uden for landets grænser har den nordiske lidt rå stil fået mere og mere opmærksomhed.

Det kan der være mange grunde til, men man kan i denne sammenhæng ikke komme uden om, at et plankebord i høj kvalitet kan leve op til alle forventningerne til et spisebord, og det gør det ret unikt – selvom der er mange, der har et.

Skab lige præcis det udtryk du vil med et plankebord

Et af plankebordets store kvaliteter er, at der netop kan være stor diversitet på bordene, fordi der ikke er to træer, der er ens, og lige præcis naturmaterialet træ er ret unikt at arbejde med.

Der er nemlig mange forskellige træsorter, som alle kan skæres og behandles på vidt forskellige måder for at skabe lige præcis det udtryk, du gerne vil have frem i bordet, så det står perfekt til dit hjem.

Man kan dog ikke komme uden om, at et plankebord som spisebord er en af de større investeringer i en spisestue, men hvis man vil have et møbel, der skal kunne bære og løfte rummet med sin rå, naturlige og levende materialer, og samtidig være et kvalitetsvalg som holder i rigtig mange år - faktisk ikke bare holder sig, men som kun bliver skønnere, som årene går – er der ingen tvivl om, at et plankebord er det rigtige valg.

Annonce

Et plankebord går aldrig af mode

Nordisk design har altid været kendt for sin naturlige brug af naturlige og rå materialer - sådan har det altid været, og sådan vil det altid være. Du kan derfor være sikker på, at dit plankebord ikke går af mode lige foreløbigt.

Et plankebord passer nemlig ind i et utal af indretninger, så uanset om din indretning er Ny Nordisk, Urban Living, Art Deco, Retro eller Vintage, kan du være sikker på, at du kan forme bordet til din indretningsstil.

Det er nemlig muligt at få et plankebord som enten rundt eller rektangulært. Det gør, at det nemt kan passe ind i alle hjem. Så har du mange firkantet møbler og vil gerne bryde stilen lidt, er et rundt plankebord et oplagt valg.

Kan du ikke helt finde det perfekt plankebord til spisestuen, som bare passer ind i rummet, udtrykket og stilen?
Så er der også andre muligheder for at få plankebordet ind i sit hjem. Der findes nemlig i dag et bredt udvalg af forskellige møbler i træ.

Blandet andet sofaborde er populære, også selvom du allerede har et plankebord i hjemmet i forvejen. Her er det dog vigtigt at huske på, at hvis de står i samme rum, at de arbejder sammen i rummet og ikke bryder hinandens udstråling og personlighed.

Andre specielle møbler med planker kunne være kommode, vinreol, bænke, vitrineskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.