Annonce
Fyn

Bolighandel: Trampedach sælger ud

Der er tilsyneladende god kemi mellem sælger og køber i en større ejendomshandel i Nyborg. Sælger er Jesper Trampedach (tv), og køber er Odense-firmaet Bøg Madsen Ejendomme - her repræsenteret ved Nina Bøg Madsen og hendes far, Jens Bøg Madsen. De står foran en byhusene på hjørnet af Vestergade og Christianlundsvej. Foto: Mogens Rasmussen
13 ejendomme med sammenlagt 51 lejemål i Nyborg har skiftet ejer.
Annonce

Nyborg: Nogle gange er et tilbud så godt, at man ikke skal sige nej.

Sådan havde ejendomsinvestor Jesper Trampedach det, da han en dag blev kontaktet af en ejendomsmægler, som tilbød at vurdere hans udlejningsejendomme, fordi der var mulig køber.

- Vurderingen var bedre, end jeg havde regnet med, så derfor slog jeg til og sælger alle ejendommene, siger Jesper Trampedach.

Køberen er det odenseanske firma Bøg Madsen Ejendomme, der i forvejen ejer en del i Odense, men også har kig på Nyborg, hvor man ejer flere ejendomme i forvejen - nemlig på Dyrehavevej og Holms Allé.

- Vi er blevet overraskede over Nyborg. Her er et godt byliv og man har bygget nogle dejlige byggerier ved havnen. Vi ved, at også folk fra Odense gerne flytter til Nyborg, så vi vjl også gerne have flere boliger i Nyborg, siger Jens Bøg Madsen, administrerende direktør i Bøg Madsen Holding.

Ejendomsfirmaet styres af datteren Nina Bøg Madsen.

Jesper Trampedach

Jesper Trampedach er 51 år og uddannet skolelærer.

Han arbejdede som lærer ved Nyborg Private Realskole, men har de senere år koncentreret sig om sine ejendomme i Nyborg.

Han har flere gange stillet op til byrådet for Det Radikale Venstre og blandt andet beklædt posten som formand for det fælleskommunale firma, Reno Fyn, der nu er solgt til private.

Han har også været formand for NGIF Gymnastik og Atletik og blandt andet stået i spidsen for de store broløb.

Hvis nogen synes, navnet Bøg Madsen lyder bekendt, så er det måske fordi familien Bøg Madsen tidligere drev et stort vognmandsfirma, specialiseret i at køre blomster til udlandet fra Odense-gartnerne. Det firma blev solgt i 2012, og derefter har det handlet om drift og investering i ejendomme.

Handlen mellem Trampedach og Bøg Madsen omfatter 13 ejendomme med tilsammen 51 lejemål plus en større ejendom i Odense.


Jeg følte, at arbejdsbyrden var ved at være for stor for mig, men jeg havde ikke regnet med at sælge allerede nu.

Jesper Trampedach


Jesper Trampedach er 51 år, og altså ikke rigtig pensionsmoden endnu. Han fortsætter da også den del af virksomheden, der handler om ejendomsservice og beskæftiger tre mand ud over ham selv.

Desuden er han fortsat partner i Nyborg Malerservice - et firma, han har sammen med to andre ejendomsinvestorer i Nyborg. Desuden har han efter handlen med Bøg Madsen beholdt et par lejemål i Nyborg.

- Jeg følte, at arbejdsbyrden var ved at være for stor for mig, men jeg havde ikke regnet med at sælge allerede nu, siger Jesper Trampedach.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce