Annoncørbetalt indhold

Boligadvokaten – Din rådgiver under bolighandel

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du er i gang med at kigget efter et nyt hus, skal du huske at få en boligadvokat med på sidelinjen, når du finder et du er interesseret i. Det er så let at forelske sig i et hus og lukke øjnene for de fejl og mangler, der eventuelt er på huset. Da er det godt at have en udefrakommende professionel med, som udelukkende kigger på huset som en god eller dårlig investering. Når man som køber udelukkende vælger med følelserne, kan man risikere at gøre et dårligt køb, som man kommer til at fortryde.


Annonce

En boligadvokat rådgiver fra start til slut

Du kan henvende dig til en boligadvokat lige fra det øjeblik du starter med at kigge på en bolig. Han eller hun kan rådgive dig hele vejen fra første kig til afsluttet handel. Den del de fleste gerne vil have en boligadvokat med i er den, der har at gøre med gennemlæsningen af bolighandlens dokumenter. Der er mange af dem og hvis man ikke er fagperson kan det være en nok så overvældende opgave.


En boligadvokat dykker blandt andet ned i:


·        Tilstandsrapporten, som er en rapport der beskriver husets fysiske tilstand. Der kommer en byggesagkyndig ud og gennemgår huset og noterer de fejl eller mangler, der findes. De bliver inddelt efter en skala, der viser hvor alvorlig en fejl eller mangel, det drejer sig om. Er der mange alvorlige ting, skal det helst afspejles i husets pris.


·        Eventuelle tinglyste servitutter. En servitut kan for eksempel være en færdselsret, altså at andre end ejerne har lov til at færdes på ejendommen. Eller det kan være regler for bebyggelse af grunden osv. Det siger sig selv, at man som køber skal vide, om der er omstændigheder ved en ejendom, der kan begrænse de muligheder, der er på grunden.


·        Købsaftalen er naturligvis også et dokument, som boligadvokaten gransker. Advokaten kan tilføje et advokatforbehold i aftalen. På den måde har du som køber mulighed for at aflyse handlen, selvom du har skrevet under. Hvis ikke du får skrevet et advokatforbehold ind i købskontrakten, har du kun fortrydelsesretten at falde tilbage på, og det kan blive dyrt, da det koster 1 procent af købesummen at benytte den.


Boligadvokaten kan desuden hjælpe dig med:


·        At få skødet tinglyst. Et skøde overdrager officielt ejendomsretten over en ejendom fra sælger til køber. På skødet står der, hvor huset ligger, og hvem både sælger og køber er samt, hvornår huset blev overtaget og, hvad det kostede.

·        At udarbejde refusionsopgørelsen, som er den opgørelse over el, vand og varme, der sker når du som køber overtaget huset. Det hele skal opgøres så hverken sælger eller køber kommer til at betale for mere end de har brugt.


Med en boligadvokat ved din side kan du komme trygt og meget lettere hen til det punkt, hvor du kan kalde dig ejer af dit et nyt hus og samtidigt glæde dig over en god handel.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.