Annonce
Kerteminde

Boldklub er klar med million-investering i kunstgræsanlæg: Nu håber klubben på politikernes opbakning

Kunstgræsanlægget vil komme unge som gamle til gode, mener Kerteminde Boldklub. Arkivfoto: Benny F. Nielsen
Kerteminde Boldklub håber nu, at der er nogle lokalpolitikere, der vil sige ja til det, som klubben selv betegner som en velfærdsinvestering.
Annonce

Kerteminde: - Trænerne for Fynserie-holdene fortæller, at når modstanderne kommer hertil og skal varme op, er det stort alle, der har sagt, at de ikke forstår, at vi i Kerteminde kan spille så fint fodbold med de dårlige forhold, der er, fortæller Steen Jensen, der er formand for Kerteminde Boldklub (KB).

Derfor har fodboldklubben i snart et årti møjsommeligt sparet op til et stort ønske - et kunstgræsanlæg. Klubben er nu klar til selv at skyde mere end en million i projektet.

Pengene har KB sparet op de seneste år med overskuddet fra det store sommerstævne "Kerteminde Cup." Samtidigt fik klubben sidste år et stort tilskud på 60.000 kroner fra OB for målmand Oliver Christensens professionelle kontrakt. Tilskuddet var udelukkende øremærket kunstgræsanslægget.

Nu håber klubben på, at Kerteminde Kommunes folkevalgte politikere vil sætte anlægget, som også kan benyttes af skoler og andre foreninger, på kommunens budget for 2021, så spaden allerede kan komme i jorden til næste sommer.


Trænerne for Fynserie-holdene fortæller, at når modstanderne kommer hertil og skal varme op, er det stort alle, der har sagt, at de ikke forstår, at vi i Kerteminde skal spille så fint fodbold med de dårlige forhold, der er.

Steen Jensen, formand for Kerteminde Boldklub


Annonce

Tager hensyn til miljøet

Kunstgræsbaner har ry for at sprede mange tons gummigranulat til naturen, fordi de små gummistykker klistrer sig til tøj og sko, og det er også noget, som KB er opmærksom på, understreger Steen Jensen.

- Det har vi selvfølgelig inde i vores overvejelser. Der vil blive taget afgørende hensyn, og vi kommer kun til at vælge de absolut førende leverandører af det, som har én hel klar politik omkring, at det er tænkt på miljøet, siger boldformanden og fortæller, at han mener, at der lige nu er nogle miljøgevinster i den måde, man laver dem på nu.

- Jeg har ikke selv så meget forstand på det, men jeg er helt tryg ved, at det er miljømæssigt forsvarligt, pointerer Steen Jensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce