Annonce
Debat

Boldbaner. Røde Stjerne: Lauridsen manipulerer

I sit læserbrev 20. juli i Fyens Stifttidende kan man læse, hvordan Venstres byrådsmedlem Brian Lauridsen planter en stråmand eller to.

Der er tydeligvis godt gang i spinmaskinen, og man er heller ikke bange for at anvende manipulation. Brian Lauridsen sætter professionel fodbold op mod tusindvis af skolebørn fra hele Fyn.

Nu handler det jo ikke om OB's professionelle fodboldafdeling. Det handler derimod om OB's amatørafdeling. En amatørafdeling, som tæller ca. 900 fodboldglade børn og unge - eller dem Brian Lauridsen kalder for fodboldtosser.

Et andet problem er, at når Brian Lauridsen sidder ved tasterne hjemme på gården i Sanderum, så er han ekspert i at italesætte sagen, som om det handler om at lukke både den ene og anden aktivitet, hvilket er langt fra sandheden.

Sagen er den, at klubberne i området omkring Falen, Kildemosevej og OB er gået sammen om at lave et fælles bud på løsningen af OB's amatørafdelings pladsproblemer.

Vi har foreslået, at dyrskuet kan flyttes, og man samtidig finder penge til at hjælpe dyrskuet med at etablere sig på en anden placering. De andre aktiviter på Dyrskuepladsen vil kunne flyttes ca. 700 meter til Tusindårsskoven.

Her vil man kunne gå, løbe, lufte og træne sin hund i langt mere naturskønne omgiver end ved gamle nedslidte bygninger og ringvejen som udsigt på dyrskuepladsen.

Vi klubber fra det odenseanske foreningliv har vist vej, men hvad har Venstre og Brian vist? Intet udover brok, stråmænd og manipulation.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce