Annonce
Nordfyn

Bogudgivelse: Ny roman om livet i en nordfynsk landsby

Anne-Kirsten Brønserød, forfatter til romanen "Når svalerne flyver højt". Pressefoto: Christian Brønserud Madsen
Anne-Kirsten Brønserud er vokset op på landet på Nordfyn, og nu udkommer hun med en roman om livets gang på godt og ondt i en nordfynsk landsby.
Annonce

Nordfyn: Den modne læser af Anne-Mette Brønseruds nye roman "Når svalerne flyver højt" vil på godt og ondt få vakt minder om egen barndom og ungdom til live i forfatterens skildringer af livet på landet i årene 1960 til 1972. Læseren vil måske genkende billedet af en lille landsby, hvor alle kender alle, hvor dagligdagen styres af måltiderne og årstiderne, hvor landsbytraditioner giver anledning til hyppige festligheder, og hvor nyt om stort og småt udveksles hos købmanden.

I bogen følger man to drenge og to piger gennem barndommens glæder og trængsler, pubertetens usikkerhed og spirende seksualitet og gennem ungdomsårenes søgen efter identitet.

Annonce

Nordfynsk forfatter

Anne-Kirsten Brønserud er født i 1955 og selv opvokset i en lille, nordfynsk landsby, hvor hun oplevede, hvordan 1960’ernes ungdomsoprør, opbrud i kønsrollerne og den seksuelle frigørelse blev modtaget på landet.

I bogen hverken nedgør eller idylliserer forfatteren tiden, det lokalsamfund og den fiktive, nordfynske landsby, bogen foregår i.

“Når svalerne flyver højt” udkommer den 1. november 2020 på Forlaget Forfatterskabet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Odense

Kampen mod fjernvarmesalg fortsætter: Ny forening gør klar til at tage sagen i retten

Annonce