Annonce
Nordfyn

Bogense: VM i cyklecross nomineret til Årets cykelevent

VM i cyklecross, der først på året blev holdt i Bogense, er med i opløbet til fornem pris. Arkivfoto: Sugi Thiru

Bogense: Dennis Ritter og Chris Anker Sørensen er værter, når der er Danish Bike Award i Ballerup Super Arena fredag 15. november.

Her skal der kåres vindere inden for 11 kategorier, og blandt de nominerede er VM i cyklecross, der blev afviklet i Bogense i februar måned. VM i cyklecross er sammen med tre andre events nomineret inden for kategorien "Årets cykelevent".

Nomineringerne er udvalgt af et ekspertpanel bestående af Dan Frost og Henrik Liniger (DR Sporten), Søren Reedtz, Jørgen Leth, Michael Stærke og Rolf Sørensen (TV 2), Henrik Elmgreen, Bo Hamburger og Jakob Piil (cykeleksperter), Kenneth Møller Kristensen og Michael Sandstød (6-dages-løbet), Jesper Johannesen (Feltet.dk), Tino Thorsøe (CEC Event) og Mads Bødker (landstræner MTB).

- Når man ser på ekspertpanelet, der har foretaget nomineringerne, så det ikke hvem som helst. VM i cyklecross blev en stor succes, og det er dejligt at se, at det er vi ikke de eneste, der synes, siger direktør Per Olesen fra Nordfyns Erhverv og Turisme i en pressemeddelelse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Assens

Stort bankospil i Aarup

Leder For abonnenter

Spar sammen, OB

Odense Kommune skal stå fast over for fodboldklubben OB i sagen om en renovering af Odense Stadion. For det bør ikke være Odenses skatteborgere, der skal betale for, at byens og øens største fodboldklub får et bedre stadion at spille på. Det bør klubben og dens ejerkreds selv bekoste. Spørgsmålet om en renovering af Odense Stadion er nok engang blevet aktuelt, fordi OB sammen med de øvrige superliga-klubber, Divisionsforeningen og Dansk Boldspilunion har besluttet, at alle superliga-stadioner fra 2028 er udstyret med fuldt overdækkede tribuner. Det er en fin beslutning, som vil give bedre forhold for klubbernes tilskuere, så man på længere sigt forhåbentlig kan tiltrække flere tilskuere og dermed tjene flere penge. Det er imidlertid ikke Odense Kommunes opgave at sørge for, at erhvervsvirksomheder får bedre fysiske rammer at udøve deres virksomhed i. Odense Kommune skal skabe gode rammevilkår for kommunens virksomhederne i almindelighed, men kommunen skal ikke bruge sine sparsomme skattekroner på at forbedre hverken robotproducenters, gartneriers eller fodboldklubbers ydre rammer. Det må virksomhederne selv klare. Ejerforholdene af Odense Stadion er i dag mildt sagt noget rod. Odense Kommune ejer tre tribuner på stadion, mens en ejerkreds af bestyrelsesmedlemmer i Odense Sport & Event ejer den fjerde, og det skaber helt naturlige tvister mellem de forskellige ejeres forskellige ønsker. Derfor vil det være klogt, hvis man får skilt den kommunale økonomi fra den private virksomhed OB’s interesser fra hinanden. Det vil være til gavn for OB, for Odense Stadion og for Odense Kommune – og for de odenseanske skatteydere. Derfor vil det være klogt, at OB og ejerkredsen bag klubben begynder at spare sammen, så man på et snarligt tidspunkt kan købe stadion af kommunen. På den måde kan man engang i fremtiden, måske allerede inden 2028, få lejlighed til at gennemføre alle de udvidelser og forbedringer af Odense Stadion, som man har lyst og råd til og dermed være med til at skabe grundlag for at høste gevinster ved fremtidige sejre. Så spar endelig sammen, OB. Og begynd hellere i dag end i morgen.

Odense For abonnenter

Testkørsler på vej: På én strækning især vil der snart køre letbanetog

Faaborg-Midtfyn

Gymnasielærer anholdt i London efter at have lænket sig til olietønde: Nu vil han arrangere klimadag

Annonce