Annonce
Albaniserien

Se målene: Bogense taber på skarpheden til B 1909

Søndag kastede Bogense G & IFs kamp mod B 1909 et nederlag af sig. Se målene fra kampen herover

Fynsserien, mænd, Bogense G & IF-B 1909 1-3 (0-3).

På hjemmebane tabte Bogense G & IF søndag 1-3 til B 1909. Nederlaget var det andet i træk og det syvende i sæsonen for Bogense G & IF i Fynsserien, mænd.

Bogense G & IFs mål blev scoret af Mathias Riber (70). Efter hjemmekampen ligger Bogense G & IF nummer otte med 15 point og en samlet målscore på 30-31 efter 12 spillede kampe ud af 28. B 1909 ligger nummer to med 25 point og en samlet målscore på 46-8. B 1909s (), B 1909s Daniel Winther Alenbæk (56), B 1909s Ilir Jakupi (65), B 1909s Lars Spinner Hansen (75), B 1909s Julian Martinsen (86) og B 1909s Emil Thomsen (87) fik alle gule kort.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Annonce
B1909 var for stærke for Bogense, der måtte indkassere et nederlag på 1-3. Foto: Arne Rasmussen

- Operationen lykkedes, men patienten døde, som man siger. Jeg synes, at vi brænder nogle rigtigt store chancer og det er sådan vi har det lige for tiden. Vi mangler skarphed. Men nu skal der til at ske noget, håber Bogenses træner, Lars Spinner Hansen.

- Det blev aldrig rigtigt spændende. Men vi fik fire ti-minutters udvisninger i anden halvleg og det kunne da mærkes. Det var den 11. sejr i efteråret, så det er fint nok. Nu skal vi bare lige have den sidste med inden vinterpausen, sagde B1909-træner John Andersen.

Bogense G & IFs næste kamp spilles søndag den 27. oktober kl. 11:00 på udebane mod Svendborg fB, der ligger nummer fire i rækken med 20 point. B 1909 skal på banen søndag den 3. november kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Svendborg fB, der ligger nummer fire i rækken med 20 point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

B1909 jubler efter et af målene i 3-1-sejren over Bogense. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Michelin misser Fyn endnu engang

Læserbrev

Debat: Lad os gøre Ærø til affaldsfrit samfund i 2030

Læserbrev: Ærø dækker et geografisk overskueligt område. Det giver muligheder, som vi bør udnytte. Administrativt er vi en kommune i samme ret som landets øvrige 97 kommuner, men også på det punkt er Ærø med 6.000 indbyggere mere overskueligt end for eksempel nabokommunerne Sønderborg og Svendborg, med omkring 50.000 indbyggere. Ærø har en unik mulighed for at blive modelsamfund for andre kommuner, vi kan lave forsøg og eksperimenter i kommunalt regi, som kan gøre os til frontløbere og inspirere andre. Jeg synes vi skal give Ærø videre til vores børn mindst lige så frodigt og rent, som vi overtog øen fra vores forfædre. Affald - de første ca. 15 år, jeg boede på Ærø, blev affaldsbjerget i Husmarken fordoblet. Nu sender vi vores affald til forbrænding i Svendborg - ude af øje, ude af sind. Da mine oldeforældre var børn, var der ikke noget der hed affald. Jo, selvfølgelig var der det, men det var ikke affald der blev dynget op på lossepladser eller brændt af, det indgik i naturens kredsløb som gødning eller blev genanvendt. De havde heller ikke de mængder af emballage, som fylder min skraldespand, før det bliver kørt og sejlet til Svendborg. Hvis vi vil, kunne Ærø blive det første (næsten) affaldsfrie samfund i Danmark. Vi kunne informere hinanden massivt om hvilke emballagetyper og produkter der kan genanvendes og samle dem behørigt ind - disse vil være en ressource, der kunne sorteres og raffineres på Ærø. Det er teknisk muligt at indføre afregning af dagrenovation efter vægt, så blev det billigere for dem der tænker i genanvendelse når de køber varer og sorterer effektivt, eller bare har lidt affald, og det ville blive dyrere for dem, der fylder meget i beholderen til forbrænding. Organisk affald kunne hjemmekomposteres, eller vi kunne producere biogas. Mulighederne er mange, og vi kan, hvis vi vil. Jeg synes, vi skal sætte en ambition om, at Ærø er et affaldsfrit samfund i 2030.

Fyn

Lastbil tabte tre ton tung anhænger på motorvej: - Vi kunne have stået med en kæmpe katastrofe

Fyn For abonnenter

På motorvejen: Ud af øjenkrogen så Sofie en lastbilanhænger komme glidende imod sig

Annonce