Annonce
Albaniserien

Se målene: Bogense taber på skarpheden til B 1909

Søndag kastede Bogense G & IFs kamp mod B 1909 et nederlag af sig. Se målene fra kampen herover

Fynsserien, mænd, Bogense G & IF-B 1909 1-3 (0-3).

På hjemmebane tabte Bogense G & IF søndag 1-3 til B 1909. Nederlaget var det andet i træk og det syvende i sæsonen for Bogense G & IF i Fynsserien, mænd.

Bogense G & IFs mål blev scoret af Mathias Riber (70). Efter hjemmekampen ligger Bogense G & IF nummer otte med 15 point og en samlet målscore på 30-31 efter 12 spillede kampe ud af 28. B 1909 ligger nummer to med 25 point og en samlet målscore på 46-8. B 1909s (), B 1909s Daniel Winther Alenbæk (56), B 1909s Ilir Jakupi (65), B 1909s Lars Spinner Hansen (75), B 1909s Julian Martinsen (86) og B 1909s Emil Thomsen (87) fik alle gule kort.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Annonce
B1909 var for stærke for Bogense, der måtte indkassere et nederlag på 1-3. Foto: Arne Rasmussen

- Operationen lykkedes, men patienten døde, som man siger. Jeg synes, at vi brænder nogle rigtigt store chancer og det er sådan vi har det lige for tiden. Vi mangler skarphed. Men nu skal der til at ske noget, håber Bogenses træner, Lars Spinner Hansen.

- Det blev aldrig rigtigt spændende. Men vi fik fire ti-minutters udvisninger i anden halvleg og det kunne da mærkes. Det var den 11. sejr i efteråret, så det er fint nok. Nu skal vi bare lige have den sidste med inden vinterpausen, sagde B1909-træner John Andersen.

Bogense G & IFs næste kamp spilles søndag den 27. oktober kl. 11:00 på udebane mod Svendborg fB, der ligger nummer fire i rækken med 20 point. B 1909 skal på banen søndag den 3. november kl. 11:00. Det sker på hjemmebane mod Svendborg fB, der ligger nummer fire i rækken med 20 point.

Se målene fra kampen herover eller hele kampen her.

Denne artikel er skrevet af Ritzaus tekstrobot på baggrund af data fra Fyens Stiftstidendes sportsredaktion og DBU.

B1909 jubler efter et af målene i 3-1-sejren over Bogense. Foto: Arne Rasmussen
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

Julestjerner til alle

Leder For abonnenter

Byfester og markeder slipper for dyrt papirnusseri: En prisværdig skrotning

Man kan undre sig over, at et ministerium udsteder nye regler, hvor de negative virkninger er langt større end den mulige gevinst. Og at man fra politisk hold ikke kvæler den slags administrativt makværk, inden det forlader ministerkontoret. Men ud fra mottoet "bedre sent end aldrig" kan man også rose en minister, der ikke er bange for at smide en forfejlet regel i papirkurven. Ekstra prisværdigt er det, hvis skrotningen bremser overflødigt bureaukrati, som samfundet har rigeligt af. Lad os vælge den positive tilgang: Skulderklap til boligminister Kaare Dybvad Bek, som dropper en tåbelig ændring i et bygningsreglement. Ændringen ville gøre arbejdet surt for masser af frivillige, som bruger deres fritid på at gøre livet sjovere for tusinder af danskere. Hvis en række fynske folketingsmedlemmer nåede at presse ministeren, sådan som de ifølge Kertemindes borgmester Kasper Olesen lovede at gøre, må de gerne tage en del af æren. Den nu droppede ændring drejer sig om de byfester og markeder, som holdes overalt i landet. Nogle er velkendte og traditionsrige, andre dukker op og lukker igen. Fælles for dem alle er, at de er populære og at de primært arrangeres og drives af frivillig arbejdskraft. Ofte får arrangørerne hjælp af lokale idrætsforeninger, som honoreres med et beløb til den altid trængende klubkasse. Bortset fra fuldemandstvister og lidt trafikkaos har der aldrig været problemer med disse folkelige arrangementer. Så hvad der fik Transport- og Boligministeriet til at lancere stramninger, der skulle træde i kraft 1. januar, er svært at fatte. Men i hvert fald: Det var nu ikke længere nok, at kommunen enten gratis eller mod et beskedent gebyr lavede en pladsfordelingsplan. Nu skulle en plantegning laves af en ekstern certificeret brandrådgiver til mellem 1200 og 1500 kroner i timen. For et lille marked ville den samlede pris blive over 10.000 kroner. Dertil kom mere papirbøvl. Ifølge formand for Sammenslutningen By- og Markedsfester, Otto Skak, ville denne ekstraudgift og dette ekstraarbejde få mange foreninger til at lukke ned - til ærgrelse for mange og til gavn for ingen. Nu kan - med Dybvad Beks ord - frivillige bruge kræfterne på at være frivillige. En selvfølge, kan man tilføje.

Annonce