Annonce
Nordfyn

Bogense Hotel lukker efter corona-udbrud: - Vi kunne slet ikke overskue, hvad det kunne udvikle sig til

Bogense Hotel holder lukket fra søndag eftermiddag, og den daglige leder Benedikte Kaspersen håber på, at de kan åbne igen fredag. Foto: Thomas Gregersen
Søndag eftermiddag lukkede Bogense Hotel på grund af coronasmitte blandt køkkenpersonalet. For at passe på den ældre målgruppe, besluttede man derfor at lukke hotellet i en kort periode.

Bogense: Søndag eftermiddag tog man beslutningen om kortvarigt at lukke Bogense Hotel ned. En af kokkene fik i tirsdags symptomer på corona og blev herefter sendt hjem.

Resten af personalet blev også testet, hvor der efterfølgende var yderligere to, som kunne melde tilbage om et positivt svar på Covid-19-testen.

Med tre ud af syv positive fra køkkenpersonalet, vælger man derfor at tage den drastiske beslutning om midlertidigt at lukke hotellet, fordi personalet generelt omgås tæt i hverdagen.

Annonce

- Vores aldersmålgruppe er jo 60 plus år, så vi kunne lige pludselig bare ikke overskue, hvis vi gik med det i kroppen uden at vide det - ligesom de to kokke, siger den daglige leder på Bogense Hotel, Benedikte Kaspersen.

Fuldt booket december

Uden corona havde der på nuværende tidspunkt ikke været fuldt booket, men på grund af den store nedlukning sidste vinter, har de skubbet mange af gæsterne fra vinter og forår til nu. Denne vinter er derfor ekstra travl for Bogense Hotel.

- Nu er det hverdage, vi lukker ned. Selvfølgelig betyder det noget, for det er mange vi har ringet til for at aflyse, fortæller Benedikte Kaspersen.

Hun nævner, at det endnu ikke er muligt at fortælle, hvor meget den tabte fortjeneste ligger på.

Mens de har ringet rundt for at aflyse, har reaktionerne overraskende nok været positive. Benedikte Kaspersen fortæller, at folk selv har tænkt over, hvorvidt det ville være for risikabelt at dukke op.

- Det er det, der bekræfter os i, at det er det rigtige at gøre. Vi har fuldt hus hver aften, så har vi en tjener gående, som smitter 10, der tager herfra - vi kunne slet ikke overskue, hvad det kunne udvikle sig til, siger Benedikte Kaspersen.

Til gengæld melder hun om, hvis de åbner fredag, så har personalet afleveret to negative test, og Bogense Hotel er igen et sikkert sted at opholde sig.

Til gengæld melder hun om, hvis de åbner fredag, så har personalet afleveret to negative test, og Bogense Hotel er igen et sikkert sted at opholde sig.

Annonce
Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Bentes gravpynt forsvinder på mystisk vis fra hendes mands gravsted: Men der er en god forklaring

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Annonce
Annonce
Annonce
Navne

De mødtes til et fynsk bondebal for et helt liv siden: Else og Verner har været gift i 65 år - her er deres opskrift

Kerteminde For abonnenter

Der gik 15 år før folk fik øjnene op for Flemmings opfindelse: Efter ny lov bliver han kimet ned

Odense

Nu har bilisterne lært det: Bøder for 25 millioner har sænket farten på Odense-strækning

Sport For abonnenter

Danskerklubben Brentford kan også have et kommercielt motiv - London-klubben har flere motiver til at hente Christian Eriksen

Dall: Derfor kommer Løkkes nye parti i Folketinget

Erhverv For abonnenter

Konkursen slog grundlæggeren af Munkebo Mikrobryg ud: - Men en dag rejste jeg mig op og gik

Danmark

Mandagens coronatal: Ny smitterekord

Odense

Fjernvarmekunder kan roligt skrue op for radiatoren: Trods milliardinvestering i CO2-fangst vil Fjernvarme Fyn holde prisen

Faaborg-Midtfyn

45 efterskoleelever smittet, og ski-tur udsat: - Det er et lille Wuhan her hos os

Dronningens smykkeskrin fortæller sin helt egen historie: Blandt platin, rubiner og brillanter ligger der pludselig et par plastic-øreringe fra Matas

Nyborg For abonnenter

Sælger overfaldt biografdirektør med kniv: Efter medieomtale dukkede Marilyn Monroe figuren pludselig op

Faaborg-Midtfyn For abonnenter

Kommune vred armen om på erhvervsmand: Betal dummebøde - eller din ejendom går på tvangsauktion

Odense

- Det lyder som science fiction, men det er et eventyr: Minister satser på klimaløsning fra Fyn

Annonce