Annonce
Nordfyn

Bogense-drenge i mesterrækken

Glade Bogense-drenge, som sikrede sig oprykning til Mesterrækken med uafgjort i sidste kamp mod Næsby (privatfoto).

Forårssæsonens sidste kamp for Bogenses drenge A-hold blev spillet på udebane mod Næsby. Kampplanlæggerne havde haft en heldig hånd inden turneringsstarten, da det inden den sidste kamp lå fast, at kun Næsby eller Bogense kunne vinde rækken og at et af holdene ville rykke op i mesterrækken i efteråret.

Bogense havde de bedste kort på hånden, da de kunne nøjes med uafgjort, og samtidig havde en bedre målscore end Næsby.

Det blev en meget spændende kamp - til tider nervepirrende. Kampen blev ikke velspillet, der stod for meget på spil. Intensitet og fight blev de ca. 100 fremmødte tilskuere vidne til.

Kampen startede med et lille overtag til Næsby, men efter ca. 15 min kom Bogense mere med i kampen og havde en god periode på ca. 10 min. I denne periode lykkedes det da også Bogense at kommer foran 1 - 0. Næsby spillede og fightede dog videre og kunne lige inden pausen udligne til 1 - 1.

Anden halvleg startede som første med Næsby som toneangivende, og lige pludselig var Bogense bagud med 3 - 1. Det så svært ud for drengene fra Bogense, som dog kæmpede videre, og troen på at de kunne komme tilbage var der stadig.

Med 10 min. tilbage af kampen kom reduceringen til 2 - 3 og Næsby begyndte at få lidt nerver. Bogense satsede nu alt -- der blev rokeret lidt rundt på holdet og 4 min. før tid kom forløsningen med målet til 3 - 3. Næsby havde derefter et godt hovedstød, som dog gik et par meter forbi målet.

Dommerens fløjte lød og spillere, trænere og forældrene fra Bogense kunne juble - målet var nået -- drengene var i mesterrækken.

- Desværre for Næsby spiller de til efteråret stadig i A-rækken. Det er en skam at begge hold ikke kunne rykke op, da de helt sikkert begge har gode muligheder i mesterrækken, mener Bogense-træner Søren Andersen, der også kunne glæde sig over, at klubbens hold i Drenge B har klaret sig godt og sluttede foråret på en flot andenplads i rækken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce