Annonce
Nyborg

Bog om Ricardo: Fynsk forfatter har skrevet årets sportsbog

Andreas Kraul fra DR Sporten overrakte prisen for årets sportsbog, "Mirakelmageren", til forfatterne Nils Finderup og Martin Davidsen (t.h.).

Martin Davidsen fra Nyborg har skrevet årets danske sportsbog.

Journalist og forfatter Martin Davidsen fra Nyborg er blandt vinderne af prisen for årets sportsbog. Sammen med kollegaen Nils Finderup har han skrevet "Mirakelmageren" - en biografi om den tidligere landstræner i fodbold Richard Møller Nielsen - der blev vurderet som den bedste udgivelse i hele 2014.

Bag uddelingen stod de danske sportsjournalister, og formand Andreas Kraul fra Danmarks Radio begrundede blandt andet valget med, at forfatterne har formået at formidle nye elementer til en historie, der ellers er fortalt og genfortalt mange gange før. Men også, at der var tale om et grundigt researcharbejde, og at bogen generelt er meget velskrevet.

Mirakelmageren fra Forlaget Turbine er også blevet godt modtaget af de danske bogkøbere og har allerede opnået status som bestseller, oplyser Martin Davidsen i en pressemeddelelse, hvor han giver udtryk for, at prisen var en glædelig overraskelse og en stor ære.

Martin Davidsen er født og opvokset i Nyborg, men har boet størstedelen af sit liv i Odense. I dag bor han på Frederiksberg, og så er han i øvrigt nevø til en anden hædret forfatter, nemlig Leif Davidsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Odense

Corona-nødråb fra børnehaver i Vollsmose: Vi bliver svigtet mens smitten spreder sig

Danmark

Nikotinposer betyder færre rygere

Odense

Truede med at sætte ild i betjente: 19-årig kvinde erkender at have sat ild i papir og plastikplanter i Plantorama

Annonce