Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bofællesskaber fejrede 20-års jubilæum

Trioen ?Ruder Es? bidrog til den gode og festlige stemning med musik og sang. Privatfoto

De gamle fotoalbum var fundet frem og gav mulighed for at genopfriske minderne, da bofællesskaberne i Egeparken 2 og 62 i Kværndrup fejrede 20-års jubilæum den 27. oktober.

Annonce

Kværndrup: Bofællesskaberne i Egeparken 2 og 62 i Kværndrup kunne lørdag den 27. oktober fejre 20-års jubilæum.

Jubilæet blev fejet i Kværndrup Forsamlingshus, hvor beboerne havde inviteret venner af husene, samarbejdspartnere, familie samt tidligere beboere og medarbejdere.

Dagens program bød på reception fra 14-16.30, hvor trioen "Ruder Es" bidrog til den gode og festlige stemning med musik og sang, ligesom de også akkompagnerede til jubilæumssangen.

Der blev budt på hjemmebagte småkager, lagkage, kaffe og læskende drikke. De gamle fotoalbum var fundet frem og gav mulighed for at genopfriske minder. Før middagen underholdt en af de unge fra Lundens bofællesskab med et par sange. Om aftenen var der festmiddag for beboere, pårørende og ansatte.

- Jeg bød velkommen sammen med beboerne og takkede alle fremmødte for at komme og være med til at gøre denne dag mindeværdig. Der var en særlig tak til forældre/pårørende for det gode samarbejde og en tak til beboerne og personalet for deres store indsats og engagement op til og under arrangementet. SuperBrugsen i Kværndrup blev ligeledes takket for have sponsoreret læskedrikke og chips til arrangementet, siger afdelingslederen Helle Johannsen i en pressemeddelelse.

Bofællesskaberne er en del af Bo & Aktiv, som desuden omfatter Pegasus i Faaborg, Seniorcenter Egebo i Kværndrup samt Bo- &, Aflastningstilbuddet Lunden i Årslev.

Egeparken 2 og 62 består af 17 selvstændige boliger samt et fælleshus på begge matrikler. Beboerne er aldersmæssigt mellem 19 og 74 år, og der er 13 ansatte, som alle er uddannede pædagoger.

Jeg bød velkommen sammen med beboerne og takkede alle fremmødte for at komme og være med til at gøre denne dag mindeværdig. Der var en særlig tak til forældre/pårørende for det gode samarbejde og en tak til beboerne og personalet for deres store indsats og engagement op til og under arrangementet. SuperBrugsen i Kværndrup blev ligeledes takket for have sponsoreret læskedrikke og chips til arrangementet. Helle Johannsen.

Der skulle en stor kage til at mætte alle jubilæums-gæsterne. Privatfoto
Afdelingslederen Helle Johannsen bød velkommen sammen med beboerne og takkede alle fremmødte for at komme og være med til at gøre denne dag mindeværdig. Privatfoto
Jubilæet blev fejet i Kværndrup Forsamlingshus. Privatfoto
Bofællesskaberne i Egeparken 2 og 62 i Kværndrup kunne lørdag den 27. oktober fejre 20-års jubilæum. Privatfoto
Beboerne havde inviteret venner af husene, samarbejdspartnere, familie samt tidligere beboere og medarbejdere til fejringen af jubilæet. Privatfoto
De gamle fotoalbum var fundet frem og gav mulighed for at genopfriske minder. Privatfoto
Bofællesskaberne er en del af Bo & Aktiv, som desuden omfatter Pegasus i Faaborg, Seniorcenter Egebo i Kværndrup samt Bo- &, Aflastningstilbuddet Lunden i Årslev. Privatfoto
Egeparken 2 og 62 består af 17 selvstændige boliger samt et fælleshus på begge matrikler. Beboerne er aldersmæssigt mellem 19 og 74 år, og der er 13 ansatte, som alle er uddannede pædagoger. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB For abonnenter

Hyllegaard efter sit første Superliga-mål: - Det er det, man drømmer om

Annonce