Annoncørbetalt indhold

bObles er meget mere end et legetøjsmærke

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

bObles er et af de mærker, der er svære at komme udenom, når emnet er legetøj – og det er der flere gode grunde til.

bObles står bag de yderst populære tumlemøbler, der efterhånden er at finde i alle de hjem, der huser børnefamilier. Du har helt sikkert hørt om bObles før, men vil du gerne vide lidt mere om, hvad der gør dette brand og deres produkter til noget specielt, så læs videre.

Annonce

Fokus på den motoriske udvikling og bevægeglæde gennem tumlemøbler

bObles’ tumlemøbler byder på et sødt og moderne design, men fordelene stopper selvfølgelig ikke der. Tumlemøblerne er også kendt for at danne de perfekte rammer for at styrke barnets motoriske evner. I den anledning er det vigtigt at påpege, at tumlemøblerne er rettet mod både små og store børn. Selv større børn har nemlig godt af at træne deres motorik.

Små børn kan bl.a. træne følgende:

·     Stå

·     Kravle

·     Rulle

Større børn kan bl.a. træne følgende:

·     Balance

·     Koordination

·     Hoppe

Med udgangspunkt i barnets alder kan du finde de helt rigtige tumlemøbler til ham eller hende. bObles fisken er f.eks. tilegnet de mindre børn, der skal lære at stå og gå, mens bObles donut’en bl.a. egner sig glimrende til balancetræning.

bObles arbejder aktivt med tre af FNs verdensmål

bObles har ikke kun fokus på at skabe de bedste tumlemøbler til familiens mindste medlemmer. Fra virksomhedens side er der også fokus på at sætte et positivt aftryk i verden – ved at følge nogle af FNs verdensmål.

I skrivende stund har bObles fokus på tre af målene bestående af følgende:

·     Kvalitetsuddannelse (mål nr. 4)

·     Ansvarligt forbrug og produktion (mål nr. 12)

·     Partnerskab for handling (mål nr. 17)

Da bObles gør en forskel for ikke kun børn og familier, men for hele kloden, så er det en virksomhed, man med fordel kan støtte.

bObles er et dansk foretagende

Danske virksomheder kan også være med, når det kommer til design, udvikling og fremstilling af motorisk legetøj til børn. Det er bObles et godt eksempel på. bObles er nemlig et dansk foretagende, startet af søstrene Bolette Blædel og Louise Blædel.

bObles har hovedkontor i København S.

Når du køber tumlemøbler fra bObles, støtter du altså en dansk virksomhed og dansk iværksætteri. Det er endnu et argument for at støtte dette brand.

Mammashop oplever en kæmpe efterspørgsel på bObles tumlemøbler

Mammashop er en af de danske legetøjsforhandlere, der har fornøjelsen af at føre et bredt udvalg af tumlemøbler fra bObles. Foruden de populære tumledyr som myreslugeren, kyllingen, fisken, elefanten og krokodillen, så byder forhandleren på rullebræt, tumlegulv m.v.

Hos forhandleren får du – foruden et stort udvalg af produkter fra bObles – også fordele som 999 dages fuld returret, prismatch og dag-til-dag levering. Hvad mere kan du ønske dig? Besøg forhandleren og tjek deres udvalg ud i dag.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.