Annonce
Bagsiden

Boblerne går i luften

Indsendt af Lone Rasmussen, Faaborg.
Læsernes talebobler har fået luft under vingerne - og vi kan se bunden i den store dvd-kasse.
Annonce

Bobler: Hvad går der gennem hovedet, når man kan se det hele lidt fra oven? Det får I to bud på i dagens boblerier fra Bagsidens læsere. Lone Rasmussen, Faaborg, skriver om sit billede:

- Billedet er taget i New Zealand på Harrington Point Royal Albatross Centre. Vi så kun en enkelt albatros, som gemte sig i græsset. Derfor fik I billedet af mågen med de røde ben.

Tak for det. Der er 10 dvd-film på vej til Faaborg.

Annonce

Måger og mad

Christian Klenow, Ringe, har ladet sig inspirere af de madanmeldelser, man jævnligt kan læse i den publikation, der følger med Bagsiden. For hvorfor skal de fjerklædte gæster ikke have lov til at give deres mening til kende?

Indsendt af Christian Klenow, Ringe.

Dermed slap vi af med endnu en stak af de dvd-film, som dukkede op i en stor kasse fra gamle konkurrencer, da Bagsiden flyttede ud til hjørnet af Mediehuset i Odense.

Takket være jeres boblerier kan vi begynde at se bunden af kassen. Men der er stadig film tilbage, så vi bobler videre lidt endnu.

Annonce

Sådan gør du

Hvad enten du vil deltage i boblekonkurrencen, eller du har et bagsideegnet billede, kan du døgnet rundt maile til: Bagsiden@fyens.dk.

Vi er altid til fals for et godt billede eller en god historie ... eller helst begge dele. Husk at skrive navn og adresse i mailen, så vi ved, hvor vi skal sende bagsidekrus hen. Eller dvd-film, hvis det er et forslag til taleboble, du sender ind.

Annonce
Annonce
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

OB

Michelsen: OB har betalt tilbage for 6-0-lussing

Annonce