Annonce
Bagsiden

Boblerier: Sammenhold ved stranden

Indsendt af Inge Johansen, Tørresø Strand.
Tak til de mange dyr, der stiller op til boble-fotografering. Flere film på vej med posten.
Annonce

"Sammenhold ved Tørresø Strand", kalder Inge Johansen, Tørresø, dette billede af et par dunklædte makkere i sommerhusområdet.

Dermed er der en lykkepose med 10 dvd-film på vej til Tørresø. Vi rydder op på Bagsiden for tiden, fordi er er en større rokade i gang her i Mediehuset. Under oprydningen dukkede en enorm flyttekasse op fyldt med dvd-film, der var blevet til overs ved konkurrencer.

De skal væk, og vi udlodder derfor lykkeposer med 10 meget forskellige film for alle boblebilleder, der bliver bragt på tryk.

Annonce

Sådan gør du

Karin Nielsen, Glamsbjerg, har sendt nærmest det modsatte billede: af to yderst stridbare duer. De endte også med en taleboble og en lykkepose med dvd-film.

Indsendt af Karin Nielsen, Glamsbjerg.

Vil du også vinde en lykkepose med 10 uåbnede dvd-film, der er blevet til overs ved konkurrencer gennem de seneste fem år?

Find et godt dyrebillede, du selv har taget, skriv en passende tekst til en tale- eller tænkeboble og mail tekst og billede til: Bagsiden@fyens.dk. Du skal ikke tegne en boble på billedet, det skal vi nok sørge for.

Der er stadig op mod 100 dvd-film tilbage i flyttekassen. Bobl løs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn For abonnenter

Min sommer uden: Mette og Carsten må undvære Roskilde og Skanderborg festival - nu står deres foodtruck på Bogense Havn hele sommeren

OB

Sport Fyn: Michelsen ryster posen

Annonce