Annonce
Sport

Bo Spellerberg skifter til schweizisk håndboldklub

Håndboldklubben TSV St. Otmar Handball får tilgang af den tidligere landsholdsspiller Bo Spellerberg.

Håndboldspilleren Bo Spellerberg har spillet i KIF Kolding siden 2002, men nu er det slut.

Den schweiziske klub TSV St. Otmar Handball skriver på sin hjemmeside, at den har fået tilgang af den tidligere danske landsholdsspiller.

Dermed bliver den bedste danske håndboldrække, 888 Ligaen, samtidig en profil fattigere. Spellerberg var med 149 mål nummer tre på topscorerlisten i den seneste sæson.

Her klemte KIF Kolding København, som klubben hed på daværende tidspunkt, sig med i slutspillet, men det blev ikke til en plads i semifinalen.

38-årige Spellerberg er noteret for 245 landskampe, og han var blandt andet med til at vinde EM-guld og VM-sølv to gange.

Spellerberg var i den forgangne sæson involveret i en sag, hvor han blev tildelt en spilledags karantæne af Disciplinærinstansen for at råbe "hvor er I elendige, mand" til dommerne.

Han afsonede sin karantæne, men fik siden medhold i sin appel til den højeste instans i dansk idræt, Appelinstansen i Danmarks Idræts-Forbund (DIF), som ophævede karantænen.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

Da Alphonse Tchami kørte over hajtænderne

Odense

Johnny Cash i Sanderum

Leder For abonnenter

Utroværdig optræden af to Venstre-folk

Hvis man vil være en troværdig politiker, skal man gøre mere end at udstede nogle hastige løfter for at tækkes pressen og vælgerne. Man skal også sikre sig, at de løfter, man udsteder, bliver omsat til faktisk, praktisk virkelighed. Derfor er der grundlag for at se endog ganske kritisk på to Venstre-politikere, Bo Libergren og Herdis Hanghøi, og deres optræden i en konkret sag fra Faaborg-Midtfyn Kommune. Sagen, som er blevet beskrevet i avisen flere gange, senest i mandagsavisen, handler om en ung kvinde, der lider af muskelsvind. Kvinden havde allerede for et halvt år siden et hjælpemiddel, et såkaldt vippeleje, der var så nedslidt, at det kun var delvist funktionsdygtigt, hvilket i længden kan blive invaliderende for kvinden. Imidlertid var kommunen og regionen endt i en strid om, hvem der skulle betale de cirka 30.000 kroner, som et nyt vippeleje koster - selvom loven fastslår, at kvinden burde have haft sit hjælpemiddel uden yderligere diskussion. Det var en pinlig sag for både Faaborg-Midtfyn Kommune og for Region Syddanmark, og derfor lovede både Bo Libergren og Herdis Hanghøi, at de ville sørge for, at den 21-årige Mai-Britt Knudsen fik et nyt vippeleje, så hun også fremover kan træne sine muskler og dermed stå på sine egne ben. Det er imidlertid ikke sket. Og derfor fremstår begge Venstre-folks løfter som utroværdige. Det var godt, at de to Venstre-folk i sin tid var så hurtige til at kræve handling, for det viser, at de to engagerer sig oprigtigt i borgernes problemer. Det er til gengæld virkelig skidt, at Mai-Britt Knudsen ikke har fået sit hjælpemiddel nu, hvor der er gået et halvt år. I Danmark har vi gennemgående dygtige og sanddru politikere, som er langt mere ordholdende, end man kan få indtryk af, når man følger den offentlige debat, ikke mindst debatten på de sociale medier. Derfor vil det være klogt, at Libergren og Hanghøi får løst sagen. Altså: Løst den rigtigt. Og ikke blot løst den ved at afgive endnu et løfte. Alt andet vil være utroværdigt.

Annonce