Annonce
OB

Blus på glødelampen i Aarhus

OB's cheftræner Jakob Michelsen forlader banen før dommer Jens Grabski Maae's sidste fløjt og AGF's sportschef Peter Christiansen er ved at kravle ind for at lykønske træner og spillere. (Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix)
Annonce

Michael Hemmingsen, OB's sportschef, sad som pressefolkene og den øvrige OB-ledelse og missede med øjnene fra VIP-tribunen. Søndagen havde udviklet sig til en smuk sensommereftermiddag og som bekendt står solen jo lavt i Aarhus, så der var blus på glødelampen.

------

COVID-9-restriktionerne havde fjernet pølsebilletterne fra pressen, der i stedet fik en sandwich med kyllingesalat serveret. Det kan selvfølgelig være lidt snasket, men havde absolut en smagsgrad i den bedre ende. Alligevel kunne man godt være lidt misundelig over ikke at have været på Adlerhusvej i Middelfart, hvor kollega Niels Abildtrup fik serveret en pølse af stor kvalitet.

-----

Det kunne have været et varsel om den forestående begivenhed. Syd for Horsens holdt en spillerbus fra AGF i rabatten, mens OB's spillerbus passerede. Det stod ikke klart, om der var tale om en maskinskade eller et punkteret dæk. Og om der var passagerer i bussen, men bussen havde til hensigt at komme væk fra Aarhus med snuden i sydlig retning. I OB's bus var chaufføren iført mundbind.

------

Nogenlunde samme sted stod der en stor poster med Sting, der kommer til Horsens til næste sommer. Vi krydser fingre for det arrangement.

-------

COVID-19-restriktioner er en jungle at hitte rundt i. På Nature Energy Park er der første adgang til den skrivende presse en halv time før kampstart. I Aarhus gik Sport Fyns udsendte ind og fik sin akkreditering allerede halvanden time før første fløjt. Forunderlig verden.

------

Før kampen bad speakeren, den gamle TV2-reporter Nick Horup, alle om at rejse og klappe de "hvi'e fra Fredensvang" ind på banen. Det er ifølge regulativerne i Odense forbudt at rejse sig. Åbenbart ikke i Aarhus. De få tilskuere rejste sig også og hyldede sejrherrerne.

----

Der var intet kampprogram i glitrende papir, som der plejer at være i Aarhus uanset, at man i Odense for mange år siden har givet op over for den digitale udvikling. Men der var så også kun små mulige aftagere af et trykt program.

------

Den gamle Gnags-klassiker "Lav sol over Aarhus" passede i den grad på eftermiddagen på Ceres Park, hvor de fleste på VIP- og pressetribunen blev mere end almindeligt røde i sværen.

-----

OB-træner Jakob Michelsen havde ingen kommentar til, at dommer Jens Maae undlod at give advarsel til Jon Thorsteinsson, da han rev i en OB'eres trøje med vilje nede ved hjørneflaget.

-----

VAR-rummet kiggede efter, da Jørgen Skjelvik centrede skråt bagud, så bolden ramte den arm, som en glidende Alexander Munksgaard af gode grunde blev nødt til at støtte sig på. Korrekt at der ikke blev dømt straffespark.

------

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Middelfart

76.457 biler om dagen: Efter 50 år kan Lillebæltsbroen få brug for en makker til at klare trafikpresset

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Kerteminde

Smitten stiger i Fyns corona-hotspot - nu kommer det mobile testcenter: Se de tre steder, hvor du kan blive testet

Annonce