Annonce
Erhverv

Blue Ocean opretter nyt robot-selskab

Blue Ocean Robotics Holding ApS har stiftet et nyt firma ved navn Beam Robots ApS.

Den nye virksomhed er placeret i kategorien "Fremstilling af øvrige maskiner til specielle formål," og Blue Ocean beskriver forretningens sigte således:

"Selskabets formål er at udvikle, producere og sælge telepresence robotter samt anden virksomhed, der efter bestyrelsens skøn er forbundet dermed."

Telepresence robotter bruges til kommunikation og fungerer som en slags avanceret Skype-forbindelse, hvor man kan se og høre den, man kommunikerer med, og som er et helt andet sted.

Forretningsmodellen hos Blue Ocean Robotics er at udvikle robotter, der kan bruges i mange forskellige brancher. Hver robot udvikles og sælges i separate selskaber. Det gør det samlede forretningsomfang mindre risikabelt, fordi selskaberne lever hver deres eget liv.

Hvis noget går galt i et eller flere selskaber, kan tabene holdes inden for de enkelte selskaber og belaster ikke det overliggende holdingselskab.

Blus Ocean har fået tilført kapital flere gange, blandt andet fra erhvervsmanden Niels Thorborg og kapitalfonden Nordic Eye, der har den kendte iværksætter Peter Warnøe, kendt fra tv-programmet Løvens Hule, som frontfigur sammen med rigmanden Lars Tvede.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Nordre Havnekaj var vurderet til op mod 51 millioner kroner: Kommunen fik ni millioner kroner

Annonce