Annonce
Kerteminde

Blomst og Garn lukker: - Der var arbejde til fire og løn til en

Sussie Nielsen og datteren Sabrina Christensen åbnede for snart to år siden butikken Blomst i Munkebo. Men det blev for meget at drive ved siden af deres faste arbejde, så nu lukker butikken den 1. marts. Arkivfoto: Birgitte Søe
- Det har været enormt sjovt og lærerigt, men nu er vi ved at være slidte, siger Sussie Nielsen, der sammen med datteren Sabrina Christensen for to år siden åbnede butik på butikstorvet i Munkebo. Butikken lukker 1. marts.
Annonce

Munkebo: To år, så nær som to måneder holdt butikken Blomst og Garn på butikstorvet, men 1. marts er det slut. Så lukker og slukker Sussie Nielsen og Sabrina Christensen.

- Det gør ondt helt ind i hjertet, for det var jo en forretning, vi åbnede af interesse, fortæller Sussie Nielsen.

- Men der er ingen fortrydelse. Det har været enormt sjovt og lærerigt, så vi går derfra med erfaring og en masse gode minder, og vi har haft en kanon opbakning fra Munkebos borgere.

Blomst og Garn, der solgte lige bestemt det, navnet fortæller, var fritidsbutik for Sussie Nielsen og Sabrina Christensen, der er mor og datter. Det betød, at de ofte startede dagen med at hente blomster til butikken, inden de tog på deres almindelige arbejde. Så kunne de efter endt arbejdstid gå i butikken og arbejde, ligesom de passede dem i weekenderne.

Annonce

Ved at være slidte

- Vi knoklede 70 timer om ugen, så det tog temmelig meget af vores tid. Og da der samtidig er arbejde til fire, men kun løn til en, så kunne vi ikke se nogen gulerod vente ude i fremtiden. Nu er vi ved at være slidte, så nu stopper det, siger Sussie Nielsen.

- Men jeg tror stadig på, at det havde været en god butik for en iværksætter med gå-på-mod. Og så havde det gavnet butikken, hvis der var kommet lidt mere liv på butikstorvet. Jeg synes, at det er der, butikkerne skal være - i et fællesskab, som alle har glæde af. Jeg har kunnet høre på mine kunder, at det ønsker de sig også.

Butikken gav i det første regnskabsår 188.000 kroner i underskud.

- Men det er jo ikke overraskende. Det er altid omkostninger ved at etablere en ny forretning. Men vi har ikke lagt penge i butikken ud over startudgifterne, og vi har da kunnet betale løn til en medarbejder, siger Sussie Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde

Løbsarrangør forsøgte at tiltvinge sig adgang til godsejers skov: De vil tjene penge på at løbe i min natur

OB

Ryan ser frem til "Judas"-råb i Lyngby

Sydfyn

Sprængte hus i luften med et kilo sprængstof: Politiet ved ikke, hvor det kom fra

CORONAVIRUS

Live: Mundbindskrav i den kollektive trafik vil gælde året ud

Annonce