Annonce
Assens

Bliver Vissenbjerg glemt, når der planlægges i kommunen?

Jørgen Bladt, medlem af lokalrådet i Vissenberg. Arkivfoto: Martin Kloster.
Annonce

Hvor og hvordan kan borgerne i Vissenbjerg se, at vi er en del af Assens Kommune?

Vissenbjerg har fire valgte politikere i Assens Byråd. Hvornår hører vi noget fra dem om, hvad de tænker, og hvilke visioner de har for Vissenbjerg i fremtiden (udover at de naturligvis også arbejder for hele Assens).

Hvem er det, der styrer planudviklingen i vores kommune? Der er fire medlemmer ud af syv i Miljø, Teknik og Planudvalget, der alle er fra Aarup. Man kunne godt få en mistanke om, at det er sognerådspolitikken, der styrer udviklingen Assens Kommune.


Hvem er det, der styrer planudviklingen i vores kommune? Der er fire medlemmer ud af syv i Miljø, Teknik og Planudvalget, der alle er fra Aarup.

Jørgen Bladt


Fra 2006 til 2014 steg indbyggertallet 14,2 procent i Aarup, medens det kun steg 1,4 procent i Vissenbjerg.

Hvorfor?

Fordi Vissenbjerg igen er blevet glemt!

Vissenbjerg mangler kommunale byggegrunde, der er kun seks-syv grunde at vælge imellem. Jeg kan nu læse i Folkebladet, at formanden for Teknik- og Miljøudvalget, Dan Gørtz (V), giver en ”lille godkendelse” til x antal nye byggegrunde i Aarup, før det overhovedet er blevet behandlet i byrådet.

Jeg undrer mig!

Vi mangler i den grad, at kommunen satser på nye byggegrunde og hermed nye indbyggere i vores område. Vissenbjerg betegnes i Assens Kommunes visionsplan som en del af bosætningsbåndet.

Vi ligger altså der, hvor kommunen planmæssigt ønsker udvikling.

Kære Teknik- og Miljøudvalg, hvornår kan vi se aktiv planlægning i vores område?

Lokalrådet har på vores årlige møde med politikerne de sidste to år fortalt Dan Gørtz, at vi mangler byggegrunde. Men intet sker.

Her så en anden plan sag. Vi mangler også cykelstier i vores område ligesom i alle andre områder. Der var planlagt en cykelsti i Vissenbjerg, men den gled pludselig ud af prioritetslisten til fordel for en cykelsti fra Aarup til Grønnemose. Uforklarligt, da der mangler en konkret dokumentation for behovet for denne millioninvestering. En cykelsti mellem Aarup og Vissenbjerg ville vist gøre mere gavn.

Hvor er Vissenbjergs stemme ?

Kære Vissenbjerg borgere, -politikere, -pendlere, -håndværkere, -butiksejere og alle i andre.

Hvad mener I?

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn

Fynsk professor støtter nye mundbindskrav: - Men vi ved ikke helt, hvor meget det hjælper

Danmark

Krav, undtagelser og straf: Her er alt, du bør vide om reglerne om mundbind

Fyn

Der er mundbind nok: Dagligvarebutikker i Odense er klar til nye restriktioner

Annonce