Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til påske

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Vi nærmer os med hastige skridt påsken, og derfor kan du allerede nu begynde at planlægge, hvad du skal have købt ind til. Påske er en hyggelig tid, hvor alle familiemedlemmer samles og hygger sig med hinanden. Påsken lægger også op til en masse kreative og hyggelige stunder, hvor du kan få lavet noget pænt pynt til vindueskamrene. Læs med i denne artikel, og få ideer til, hvad du allerede nu kan begynde at planlægge op til påsken, så du er godt forberedt.


Annonce


Lækker mad og søde sager

Påsken byder på en masse lækkerier, når det kommer til mad og søde sager. Derfor kan du allerede nu begynde at kigge på, hvad du skal servere til de mange helligdage, der kommer i forbindelse med påsken. Du kan lade dig inspirere på internettet eller Pinterest, hvor du ofte kan finde lækre og nemme opskrifter. Det kan måske blive til nogle retter, du laver fremadrettet til hver påske? Du skal sørge for at få handlet ind i god tid, før vi rammer helligdagene. Det er de færreste supermarkeder, der har åbnet på de mest hellige dage. Det er derfor en god ting at planlægge lidt forud, så man kan få handlet ind i god tid, før alt bliver udsolgt.Kreative projekter

Påsken er den perfekte årstid til at male æg, bage noget sødt eller se, om du kan finde nogle kreative idéer til, hvad du kan pynt op med i hjemmet. Sørg for, at aktiviteterne er alderssvarende og gennemførlige for dit barn. Der er så mange sjove ting, som man kan lave med sine egne hænder - det kan f.eks. være at puste æg og male dem bagefter. Det kan også være at gro sin egen karse i gamle mælkekartoner. Hvis du ikke er så meget for det kreative, så findes der også påskepynt, du kan købe hjem og pynte op med, når vi nærmer os påsketiden.Påskekort og gækkebreve

Hvis du elsker at lave gækkebreve til nogle familiemedlemmer eller overraske bedsteforældrene med et gækkebrev fra dit barn, så kan du begynde at kigge ind i, hvordan du kan klippe dem mere kreativt. Du kan finde en masse inspiration online og få idéer til, hvordan du kan klippe gækkebrevene sammen med dit barn. Det er en sjov tradition at føre videre med de yngre generationer, og det vil uden tvivl falde i god jord hos både dine børn, men også hos bedsteforældrene.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.