Annoncørbetalt indhold

Bliv klar til at indgå en leasingaftale

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Ville du ønske, at du havde mulighed for at bruge firmabilen alle ugens dage? Eller at der var færre omkostninger i forbindelse med dit køretøj? Så kan det være, at splitleasing kunne være noget for dig. Men hvad indebærer splitleasing, hvad skal du være opmærksom på, hvis du vælger at indgå denne leasingaftale, og hvad er dine andre muligheder, når det kommer til leasingaftaler? Det kan du blive klogere på her.


Annonce

Hvad er splitleasing? 

Splitleasing er, som navnet indikerer, en leasingaftale, hvor du kan bruge firmabilen alle ugens dage og køre i den direkte fra arbejdet og hjem, som både sparer dig tid og penge. For omkostningerne i forhold til bilen deles mellem dig og din arbejdsgiver, der dog afhænger af, hvor mange kilometer, du kører i forbindelse med arbejdet og som privatperson. Når det er sagt, vil du opleve færre omkostninger, hvis du vælger en splitleaset firmabil frem for en købt firmabil, da arbejdsgiveren vil betale hovedparten af omkostningerne. Dette kræver dog, at du hovedsageligt bruger bilen i forbindelse med arbejdet og at al kørsel noteres nøje, da man ikke er beskattet som privatperson, hvis man vælger at indgå denne form for leasingaftale.


Andre former for leasingaftaler  

Det kan også være, at du blot ønsker en anden bil for en kortere periode, for eksempel i foråret, hvor sæsonleasing måske kunne være noget for dig. Hvis du ønsker en større fleksibilitet, hvor du kan lease en bil på tværs af sæsoner, kan du også overveje flexleasing, hvor du vil have mulighed for at lease bilen i den periode, du ønsker. Uanset hvilken form for leasingaftale, du vælger at indgå, kan man ikke komme udenom, at leasingaftaler rummer et væld af fordele og muligheder, da du på denne måde kan tilføje et nyt element til din hverdag, der ikke kun kan give dig mere tid og flere penge på kontoen, men også et hav af gode oplevelser på motor- eller landevejen.


Forhåbentlig er du nu blevet bedre klædt på til at indgå den leasingaftale, der passer bedst til dig og de behov, du måtte have. Hvis du er i tvivl, kan du også altid kontakte Bilfirmaet og blive klogere på leasing i det hele taget og, hvilken leasingaftale du bør vælge. Det er dog ikke til at komme udenom, at der er forskellige fordele ved alle former for leasingaftaler, så det er op til dig at opveje disse, så du kan finde den mest optimale løsning for dig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.