x
Annonce
Odense

Bliv garder for en dag

Odense Pigegarde optræder med musik og march til en af deres mange sommerkoncerter. Foto: Odense Pigegarde
Odense Pigegarde inviterer alle musik- og danseglade piger til "Garder for en dag" lørdag 29. februar, hvor det er muligt at prøve at være en del af garden.

I de lune forårs- og sommermåneder kan Odense Pigegarde ofte opleves i byen, når de taktfast marcherer gennem gaderne med musik og dans.

For at de kan blive ved med at underholde og sprede den gode stemning, søger de nu nye piger, der kunne tænke sig at være en del af garden. Derfor inviterer de indenfor til arrangementet "Garder for en dag" lørdag 29. februar.

Her vil der være mulighed for både at prøve gardens mange instrumenter og uniformer, samt at gå en march og spille med i deres juniorband.

Annonce

Bliv garder for en dag

Odense Pigegarde inviterer til "Garder for en dag" lørdag 29. februar klokken 10-14 i Garderhuset på Stadionvej 50, 5200 Odense V.

Det vil være muligt at prøve at spille på alle gardens instrumenter, prøve uniformen, marchere med i garden og spille i juniorbanden.

Da Odense Pigegarde giver frokost til alle deltagere, er det nødvendigt med tilmelding. Det kan ske til Rikke Hartmann på telefon: 30 29 73 72 eller på mail: rikkemoerkhartmann@gmail.com.

Garden optager medlemmer fra syv års alderen, og alle forældre er velkomne.

Læs mere på www.odensepigegarde.dk.

Mere end musik og march

Odense Pigegarde er lige nu inde i en stor udvikling, hvor man har sat gang i mange nye initiativer, der både tæller et nyopstartet juniorband og mere showprægede koncerter.

- Vi arbejder ikke kun med musik og march, men også dans, koreografi og andre overraskende indslag, siger Odense Pigegardes formand, Eva Kirchhoff Henningsen.

Udover at have koncerter i Odense, optræder pigegarden også andre steder i både ind- og udland, hvor de blandt andet har været på turné i Tyskland, Østrig og Kina. Og til sommer skal garden deltage i en konkurrence i Tyskland.

Alle piger er velkomne sammen med deres forældre til arrangementet lørdag. Garden optager medlemmer fra syv års alderen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Danmark

Link til de nyeste corona-tal

Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Nyt pressemøde om kontrolleret genåbning af Danmark - følg med direkte her

Nyborg

Ingen voldspil i år: Cyrano udsættes

Annonce