Annonce
Gear

Bliv bilist for under 1000 kr.

I gennemsnit ligger danskernes arbejdsplads 17,6 km fra deres hjem, og afstanden vokser år for år. Det viser de seneste tal fra Danmarks Statistik. Men selv om mange godt kan bruge en bil i deres hverdag, fravælger de at købe den, fordi de tror, at det er for dyrt.

For dem har Alm. Brand gjort det nemt og billigt at blive bilejer. Med den nye bilpakke, kvikBIL, er det muligt at blive godt kørende for under 1000 kroner om måneden inklusive billån, ansvarsforsikring og kaskoforsikring.

- Vi kalder kvikBIL for en utraditionelt bilpakke, fordi du ikke betaler ned på gælden i din bil. Det gør man ellers med et typisk billån. Med kvikBIL betaler du kun af på bilens værditab, og den koster dig derfor ikke så meget i månedlig ydelse. Det giver langt flere råd til at have bil, siger marketingdirektør Christian Heick Sørensen, Alm. Brand.:

- Du skal selvfølgelig være opmærksom på, at hvis du ikke betaler ned på gælden i din bil, så har du heller ikke nogen opsparing i den, når du sælger. Ønsker du det, skal du vælge en anden lånetype. En kvikBIL-pakke henvender sig til dem, der synes, at det er vigtigere at komme ud at køre her og nu end at sikre sig, at der står penge i bilen om tre, fem eller syv år.

En Fiat Panda kan eksempelvis med et traditionelt billån koste over 1500 kroner om måneden. Med en kvikBIL-pakke kan den fås for 850 kroner inklusiv. forsikring.

- Dertil skal selvfølgelig lægges benzin, service og vægtafgift oven i det beløb, men det skal du jo altid, og på den her måde får du bil og luft i økonomien, siger Christian Heick Sørensen og understreger, at den nye lånetype primært er attraktiv, hvis man vil have en mindre bil.

- Ønsker du at køre i en stor BMW, kommer du ikke af sted for under 1000 kroner om måneden med en kvikBIL-pakke. Men du kan købe en lille, billig bil, og du kan købe den fra ny. Det kunne være interessant for eksempelvis en børnefamilie, der bruger lang tid på transport og har svært ved at få enderne til at mødes.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Politikere gik stik imod anbefalinger: Nu skal sag om 10. klasser gå om

Annonce