Annonce
Faaborg-Midtfyn

Blå Chevrolet forsvandt i høj fart efter designermøbel-tyveri

Arkivfoto

Flere indbrud plagede Midtfyn i weekenden. I ét tilfælde blev tyven(e) formentlig forstyrret og efterlod dyr stol.

Annonce

Midtfyn: En blå Chevrolet menes at have sammenhæng med et indbrud i et hjem på Odensevej i Ringe lørdag aften.

I tidsrummet fra klokken 18 til 20 er en eller flere tyve brudt ind i boligens opholdsstue ved hjælp af et koben. Udbyttet blev to cognacfarvede svanestole, men den ene af stolene blev hurtigt fundet. Ifølge politiets døgnrapport lå stolen nemlig blot 100 meter væk på Rolighedsvej.

Samtidig blev den blå Chevrolet ifølge politiet set køre væk ad Rolighedsvej i høj fart, så har man oplysninger om køretøjet, vil politiet gerne have et praj.

Også i Ryslinge, som på det seneste har været slemt plaget af indbrud og mystiske personers færden i haver og mellem husene, var der tyve på spil i weekenden.

Fredag eftermiddag og aften mellem klokken 15.45 og 19.45 gik det ud over to boliger på Stenager. I det ene tilfælde blev der stjålet smykker fra soveværelset, mens der i det andet tilfælde ikke var overblik over det stjålne, da politirapporten blev skrevet. Ifølge politiet var der dog spor af gerningsmanden i hele huset, hvor skuffer var blevet trukket ud og gennemrodet.

Det samme var tilfældet i et hjem på Garbeled i Årslev efter et uvelkomment besøg fredag aften eller natten til lørdag. Et koben blev brugt til at opbryde et vindue, men politiet har endnu ikke fået en opgørelse over, hvad der mangler.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
OB

OB presset til angreb på hjemmebane: Satte det hele over styr mod Randers og tabte

Annonce