Annonce
Sport

BK Marienlyst gjorde rent bord i semifinalesejr over Middelfart VK

Marienlyst vandt suverænt 3-0 i sæt. Foto: BK Marienlyst
Efter at have tabt første kamp i semifinaleserien kom BK Marienlyst igen og hentede en overbevisende sejr på 3-0 over Middelfart VK. Derfor er der nu udlignet i semifinalen, hvor der spilles bedst á fem kampe.

VOLLEYBALL: Torsdag aften fik BK Marienlyst svaret igen i semifinaleserien mod Middelfart VK. Efter at have tabt det første opgør 0-3 i lørdags, så var rollerne byttet rundt i Marienlystcentret torsdag aften, hvor hjemmeholdet leverede en stærk præstation og vandt kampen 3-0.

Inden opgøret blev servet i gang, så det ellers virkelig svært ud for Marienlyst. Det første opgør mod Middelfart i semifinaleserien tabte odenseanerne 0-3 sidste lørdag. Oven i det trak Middelfart sig sejrrigt ud af begge de indbyrdes kampe i grundspillet, hvor der også blev gjort rent bord med to 3-0-sejre. Derfor lå det ikke helt i kortene, at det nu var Marienlyst, der skulle holde Middelfart fra at vinde nogen sæt.

Nu er semifinalen helt åben igen med en sejr til hver. Derfor skal  der spilles mindst to kampe mere mellem de to fynske hold for at finde årets fynske finalist.

Annonce

Tæt sæt

Middelfart kom bedst fra start, og man nåede at frygte det værste for hjemmeholdet. Marienlyst-træner Mikkel Hauge reagerede prompte og tog timeout, da Middelfart kom foran med 7-3.

Det var ikke noget, der hjalp synderligt lige med det samme, da gæsterne fortsatte med at holde sig et par point foran. Det ændrede sig dog, da en Middelfart-føring på 17-14 pludselig var blevet til 17-17 - her tog gæsterne timeout.

Resten af sættet var uhyre tæt. Efter at have haft fire sætbolde kunne Marienlyst-spillerne til sidst juble over at hive sættet hjem 28-26. Det var i øvrigt første gang i ligaen i denne sæson, det lykkedes for Marienlyst at vinde et sæt over Middelfart efter ni tabte sæt.

Annonce

Rent bord

Hjemmeholdet gentog hurtigt kunsten fra første sæt. Andet sæt blev nemlig også vundet af værterne - denne gang i lidt mere overbevisende facon med 25-20 efter et forholdsvis tæt sæt, hvor Marienlyst trak fra ved stillingen 17-16. Marienlyst-spillerne havde overhånden og skulle blot vinde et sæt mere for at hive sejren hjem.

Det gjorde de såmænd allerede sættet efter uden den helt store spænding. De færdiggjorde arbejdet og vandt sidste sæt 25-21.

Annonce

- Vi så sløve ud

Efter kampen mente Middelfarts canadiske træner Mike Bossence, at gæsterne ikke var helt på dupperne.

- Fra starten sad vores afleveringer ikke 100 procent i skabet, og vi så sløve ud. Marienlyst gjorde det svært for os, så tillykke til dem, siger Bossence til Sport Fyn og fortsætter:

- Vi vil prøve at nulstille vores tanker og være parate til den næste kamp. Vi skal bare slappe af og restituere vores kroppe fysisk og psykisk, og så skal vi nok klare den. Vi er ikke bekymrede, siger træneren, der allerede skal i aktion igen lørdag.

Annonce

- Vi bevarede roen

I den anden lejr var Marienlyst-træner Mikkel Hauge tilfreds med, at hans spillere holdt hovedet koldt.

- Middelfart er enormt dygtig til at lægge et enormt pres på modstanderen, og hvis man ikke står imod det, så kan de slå alle. Det så vi også med Gentofte, siger Mikkel Hauge til Sport Fyn med henvisning til Middelfarts sejr i pokalfinalen over Gentofte.

- Vores største problem var, når de var ovenpå, og man så det lidt i starten af første sæt, hvor en enkelt rotation gjorde en kæmpe forskel for dem, og der kunne man godt se, at vi er et ungt hold. Men vi formåede at bevare roen i de perioder, hvor vi tabte, fortæller Hauge.

Han mener, at Marienlyst er lidt heldige med, at Middelfart har det svært på skadesfronten.

- De er hårdt ramt skadesmæssigt, så på den måde er vi nok mere glade for, at næste kamp allerede er på lørdag, end de er, slutter Marienlyst-træneren.

KAMPEN KORT

Volleyligaen, anden kamp i semifinaleserie

BK Marienlyst-Middelfart VK 3-0 (28-26, 25-20, 25-21)

Samlet stilling i serien (bedst á fem): BK Marienlyst 1-1 Middelfart VK

Dommere: Flemming Munk og Jørgen Gramstrup

Tilskuere: Ingen

Næste kamp i semifinaleserien: Lørdag den 27. marts kl. 15 i Lillebæltshallen

Annonce
Odense

Tag kandidattesten her

Kerteminde For abonnenter

Spejderhytte ombygget til unikt fritidshus: - Det er måske et af de mest specielle sommerhuse i Danmark

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Annonce
Annonce
Annonce
Middelfart

Nye fiskekvoter kommer til at koste Skipper Kurt halvdelen af sin løn: - Der er ingen, der gider betale, når de kun må komme hjem med en enkelt torsk

Odense For abonnenter

50 år med lig på bordet: Peter Mygind Leth er dødens detektiv - Disse sager har gjort størst indtryk på ham

Odense

Kunstner vil ikke fjerne kendt skulptur: - Den minder om det voldsomme svigt, kommunen udsatte mig for

Odense Håndbold

Althea Reinhardt var uigennemtrængelig i Champions League - Odense Håndbold sender slovenere hjem uden point

Sport

Axelsen efter H.C. Andersen-eventyr: - Vega gav mig energi og styrke

Erhverv For abonnenter

Johanne er en af Danmarks eneste kvindelige stenhuggere:  - Jeg har også masser af sten derhjemme

Danmark

Søndagens coronatal: 1349 positive svar ud af 67.000 testede

Debat

Pendlere i modkørende trafik

Erhverv

Mountainbikere og støjende unge forpester naturen: Lad skoven være i fred

Fyn

Går dit kryds til den rigtige fynbo? Tag testen og se, hvilken politiker der vil det samme som dig i din kommune

Kommunalvalg

Politikere med røde ører - glemte at invitere to lokale kandidater til fælles hygge med vælgere: - Jeg beklager simpelthen dybt

Odense For abonnenter

'Banjo' var ved at drikke sig ihjel: Nu krænger grill-kongen hjertet ud efter livslangt alkoholmisbrug

OB For abonnenter

Statistikkens sjældne lov gik den fynske vej - OB kom tilbage fra afgrunden med scoring i sidste sekund

Annonce