Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bjældeklang og julesang på Café Fabers

Jesper Buhl er tidligere chef for Den Fynske Opera. Arkivfoto: Peter Leth-Larsen
Annonce

Ryslinge: Fredag den 4. december klokken 19 er der julestemning i Café Fabers i Ryslinge. Pianisten Britt Krogh Grønnebæk og sangeren Jesper Buhl spiller og synger en god times julesange.

- Vi kommer med julemandens slæde rundt i verden, og der vil være både danske, tyske, spanske, italienske, amerikanske og engelske juletoner på programmet. Vi lover, at julestemningen bliver høj og drømmen om den hvide jul bliver til virkelighed den aften, og vi håber at se juleglæden i publikums øjne, oplyser arrangøren.

Britt Krogh Grønnebæk er uddannet pianist fra Syddansk Musikkonservatorium (SMKS) og har et stort virke både som kammermusiker, underviser, repetitør og spiller mange koncerter med diverse sangere rundt i Danmark.

Jesper Buhl er uddannet sanger fra Det Fynske Musikkonservatorium og har et stort virke på de danske operascener, ligesom han har sunget opera og koncerter rundt i Europa og USA. Han var i 2007-2016 operachef for Den Fynske Opera.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce