Annonce
Kerteminde

Bjældager fik titlen som konstitueret kommunaldirektør: Vil ikke afsløre, om han sender en ansøgning

Konstitueret kommunaldirektør Anders Bjældager. Foto: Friis Nielsen.
Det blev Anders Bjældager, der fik titlen som konstitueret kommunaldirektør, men han skal dele lønnen og opgaverne med sin meddirektør Claus Lade.
Annonce

Kerteminde: Byrådet har konstitueret direktør Anders Thønning Bjældager som ny kommunaldirektør fra 1. august.

Anders Bjældager overtager dermed rorpinden efter Tim Jeppesen, der har opsagt sit job for at blive programdirektør i byudviklingsprogrammet "Nakskov 2030".

- Jeg er stadig direktør for de områder (Dagtilbud, Skoler, Børn, Voksne, Handicappede, Ældre og Sundhed, red), jeg hele tiden har været direktør for, så der er selvfølgelig nogle af de opgaver, der følger med kommunaldirektørjobbet, som andre i organisationen hjælper med at løse. Der er nok alligevel grænser for, hvor mange timer på en dag jeg kan arbejde, siger Anders Bjældager.


Det er aftalt med borgmesteren, at vi i fællesskab sørger for at sikre de opgaver, der ligger efter kommunaldirektøren.

Anders Bjældager.


En del af opgaver vil blive varetaget af Anders Bjældagers kollega, direktør Claus Lade. Og de to direktører får også lov til at dele det tillæg i lønposen, der følger med titlen som kommunaldirektør.

- Jeg er konstitueret, men det er aftalt med borgmesteren, at vi i fællesskab sørger for at sikre de opgaver, der ligger efter kommunaldirektøren, fortæller Anders Bjældager.

Annonce

Ingen kommentarer

Så kan man sige, at du er en "halv-kommunaldirektør"?

- He, he, jeg er konstitueret kommunaldirektør. Og hvis der er en eller anden sag, der skal bringes til tops i systemet, så er det i sidste ende mig, der skal træffe beslutningen om sagen.

Har du tænkt dig at søge stillingen som kommunaldirektør?

- Det har jeg ikke nogen kommentar til.

Man vælger vel ikke at blive konstitueret, hvis man ikke har ambitioner i den retning?

- Det er byrådet, der har udpeget mig, og det kunne jeg selvfølgelig sige nej til. Men jeg har valgt at sige ja til at være konstitueret i de tre til fire måneder, indtil stillingen er besat.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce