Annonce
forside

Bitter debat: "Tom Jensen" skal ikke undskylde

Arkivfoto: Andreas Bastiansen

Læserbrev: Siden Dorthe Ullemose knuste familien Fredeløkkes drøm om at få Mads Fredeløkke valgt som folketingskandidat for Dansk Folkeparti på Sydfyn, har en konstant strøm af had mod Ullemose fundet vej til debatsiderne fra den vragede folketingskandidats far, Jørgen T. Fredeløkkes tastatur.

Den såkaldte pæne tone har været helt fraværende. Dorthe Ullemose er blandt meget andet blevet beskyldt for at være højreekstrem sympatisør for mordbrande, rendestensmusikant fra det sorteste sorte højre, for at optræde skamfuldt og høre hjemme på den yderste højrefløj, hvor pæne mennesker ikke kommer.

Jørgen T. Fredeløkkes hetz mod Ullemose har ikke rigtigt virket. Siden Fredeløkke junior blev vippet af pinden, er hun blevet valgt til folketinget og til endnu en omgang i byrådet.

Ved sidste kommunevalg formåede Mads Fredeløkke at slæbe hele 41 stemmer hjem til partiet Venstre. Intet betagende resultat, når man tager i betragtning, at Fredeløkke Junior har været politiker i årevis. Dorthe Ullemose fik 1791 stemmer!

Fredeløkke senior virker mere og mere bitter på Dansk Folkeparti og specielt Dorthe Ullemose, selvom Mads Fredeløkke nok aldrig var blevet folketingspolitiker.

Ligegyldigt hvad Fredeløkke bruger af ukvemsord, virker det åbenbart ikke, men i desperation over ikke at kunne genere Ullemose overhovedet, bliver Gud indblandet i Fredeløkkes hetz.

En Facebookprofil under pseudonymet Tom Jensen, redigeret af Ullemoses voksne datter, skulle ifølge Fredeløkke have brugt et latrinært sprog og kaldt hans søn en landsbytosse. Fredeløkke appellerer om en undskyldning og skriver: "Som dig er jeg også kristen og ved, at en af de mest kristne ting, man kan gøre, er at tilgive dem, som begår en fejl mod en, så hvis du ønsker at sige undskyld for dine grimme ord, så tilgiver jeg dig gerne."

Jeg håber ikke, at "Tom Jensen" hopper på noget som helst, der har med undskyldninger til og tilgivelse fra Den hellige Jørgen at gøre. Landsbytosser og andre ukvemsord er helt almindelige, når Fredeløkkerne omtaler andre.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
OB

Det klædte OB igen at overfalde modstanderen

Annonce