Annonce
Kerteminde

Birkende blev sendt retur til serie 3

Kasper Paarup, i forgrunden, var kampens bedste spiller. Bagved ses årets Birkende-spiller Christoffer Simonsen og den til tider kompetente målmand Lasse Tagesen.

Fodbold: Herre serie 2 pulje 2, B 67 – Birkende 7-1 (2-1)

Annonce

Med dagens nederlag forsvandt den sidste matematiske chance for Birkende.

I en kamp spækket med målchancer var cifrene lidt misvisende. 15-4 havde været mere korrekt, da begge hold havde masser af uudnyttede chancer.

Fra start blev Birkende løbet over ende. Med flot pasningsspil og med brug af hele banens bredde fik B 67 chance på chance. Udbyttet var to hovedstødsmål i det første kvarter. Dominansen fortsatte, men det gjorde hjemmeholdets tempo ikke. Birkende lykkedes med at frustrere modstanderne, og ikke helt ufortjent kom reduceringen efter 33 minutter. Dariusz Ludvigsen fik for en gangs skyld held med et af sine hurtige ryk og fandt flot netmaskerne.

2.halvleg var kun 10 minutter gammel, da to afrettede forsøg havde ført til 4-1. Derefter tog begivenhederne for alvor fart. Kantspil af høj klasse, garneret med et utal af flotte sideskift fra veteranen Frank Andreasens støvler, førte til yderligere tre super mål af hjemmeholdet samt et par alvorlige forsøg på træværket. Da Lasse Tagesen i Birkende-målet også tog godt for sig, kan hjemmeholdet kun ærgre sig over, at man ikke scorede det dobbelte antal mål.

De nedrykningsdømte gæster havde også tre-fire friløbere midt i B 67-dominansen. Dariusz Ludvigsen var dog igen alt for selvisk, samtidig med at han også afsluttede for ukoncentreret. Christoffer Simonsen fik en tilfældig 100% chance som han også misbrugte på det skammeligste, så træner Ricky Frederiksen kunne med rette ærgre sig over, at Birkende ikke fik et par pinde flere på tavlen.

Birkendes opblomstring i slutningen af 1.halvleg skyldtes især en fremragende indsats af Kasper Paarup. Han rev med sit aggressive og pågående backspil sine holdkammerater med, og viste at B 67-spillerne godt kunne frustreres.

B 67 var dog i længden et virkeligt klassemandskab, der med sejren igen bragte sig to point foran Munkebo i kampen om førstepladsen i rækken. (LLJ)

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense

90 anmeldelser på tre døgn om for høj musik: Nu skal det stoppe og politiet vil dele bøder ud

Sydfyn

Brand i bil på Svendborgsundbroen

Danmark

Fundings analyse: Når Messerschmidt bliver forfremmet, skal du lægge mærke til disse tre ting

Annonce