Annonce
Nyborg

Birgitte bestilte blomsterbuket til sine forældre: - Kan man sende en tanke og samtidig støtte lokale erhvervsdrivende?

Birgitte Egholm Yssing fra Nyborg har vundet et gavekort til en ugepakke fra Nørre Søby Slagteren. Privatfoto
Birgitte Egholm Yssing blev den tredje vinder i avisens handelskampagne. Hendes penge var blevet lagt hos Lottes Blomster i Aunslev, der leverede en buket til hendes forældre.
Annonce

Nyborg/Fyn: Send gerne en ekstra tanke til samfundets ældste, som ikke kan se deres kære i denne tid.

Sådan lyder opfordringen fra nyborgenseren Birgitte Egholm Yssing, der blev torsdagens vinder i Fyens Stiftstidendes kampagne for det lokale butiksliv, "Sæt pris på din by".

Hun deltog i kampagnen, efter hun sammen med sine søskende havde lagt 450 kroner hos Lottes Blomster i Aunslev ved Nyborg. Pengene gik til en buket, som blev bragt ud til deres forældres hoveddør.

- Mine forældre er både aldersmæssigt og helbredsmæssigt udsatte, så derfor har vi i hele familien aftalt, at vi ikke besøger dem, før alt det her er ovre, siger Birgitte Egholm Yssing og fortsætter:

- Derfor snakkede vi sammen om at sende en buket blomster i stedet. Så sender man i hvert fald en tanke på den måde. Og samtidig støtter vi de lokale erhvervsdrivende.

Birgitte Egholm Yssing arbejder selv på et plejecenter i Odense. Her kan hun godt mærke, at beboerne er berørte af, at deres pårørende er blevet rådet til ikke at komme på besøg.

- Så kan man sende en buket blomster, eller kan man sende en kage eller en godtekurv i stedet - og samtidig støtte de lokale erhvervsdrivende - så kunne det være win-win, påpeger hun.

Sæt pris på din by - sådan gør du

Fyens Stiftstidende udlodder hver dag en præmie til en borger, der har lagt penge hos en forretning og på den måde støttet butikslivet under coronakrisen.
  • Skriv i kommentarfeltet til artiklen på Fyens.dk eller på Facebook, hvor du har handlet i dag - vi har brug for butiksnavn, by og beløb.
  • Vi opfordrer til, at du handler lokalt - online - for at beskytte dig mod smitte. Tag hånd om hygiejnen og følg myndighedernes råd, hvis du handler fysisk.
  • Du skal skrive til os inden midnat for at deltage i lodtrækningen om dagens præmie.
  • Du kan deltage med lige så mange køb, du vil, så længe købet er foretaget i dag.

Vi trækker lod om præmier på hverdage frem til og med fredag 27. marts.

Vi trækker lod blandt alle kommentarer – vinderen får direkte besked.

Bliver dit lod trukket ud, beder vi dig dokumentere dit køb i form af en bon eller en overførsel senest fem dage efter, du har fået besked.

"Vi beder dig ikke om at gå amok i forbrug. Vi opfordrer til, at du handler lokalt og så normalt, som det er muligt i en unormal tid. Og vi gør det, fordi vi vil det bedste for vores lokalsamfund og for fynboerne, hvad enten man bor i Odense, Bogense, Middelfart eller Faaborg."

- Poul Kjærgaard, Chefredaktør Fyens Stiftstidende

Annonce

Vil købe takeaway

Birgitte Egholm Yssing har også planer om at handle hos nogle af de lokale madsteder, der er nødt til at holde lukket under coronakrisen. For eksempel har hun kig på Ullerslev Forsamlingshus, hvor Fyens Stiftstidendes vinder onsdag, Lissen Collenburg, havde købt aftensmad.

- Det er selvfølgelig vigtigt i den her tid. Selvom der er lavet hjælpeforanstaltninger og hjælpepakker, kan man godt bidrage lidt, lyder det.

Birgitte Egholm Yssing roser blandt andet de forretninger, for hvem det hurtigt er lykkedes at få en udbringningsordning op at køre.

- Det er alletiders tiltag, at man tænker kreativt på den måde for at få nogle penge i kassen. Men der er også udsatte forretningsdrivende, hvor man ikke lige har den mulighed - og hvor man så kan gå ind at købe gavekort. Det, tænker jeg også, kunne blive aktuelt, siger hun.

Fyens Stiftstidende sender et gavekort til en ugepakke fra Nørre Søby Slagteren i Birgitte Egholm Yssings retning. Der er endnu et gavekort til slagteren på højkant, når konkurrencen fortsætter.

Op i mod 100 fynboer deltog i lodtrækningen torsdag.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Odense For abonnenter

Politiet roser de pårørende: Begravelse af to unge trafikdræbte håndteret lige efter bogen

Annonce