Annoncørbetalt indhold

Biopejs – Skab ekstra varme og spar på varmeregningen

PR foto credit

"Denne artikel indeolder sponsoreret indhold"


Prisen på el og naturgas er steget markant den seneste tid, hvilket betyder at varmeregningen også et steget for de fleste. Det kan derfor være klogt at undersøge alternative metoder til at varme hjemmet, som kan hjælpe til at spare lidt på varmeregningen. Her kan en biopejs være løsningen.

Annonce

Biopejse, også kaldet bioethanol pejse, er pejse der brænder på bioethanol og de fungerer rigtig godt som et supplement til den primære varmekilde i hjemmet. Samtidig er biopejsen meget fleksibel og budgetvenlig sammenlignet med andre former for pejse, som gaspejse og brændeovne.

Bioethanol pejse kommer også i mange forskellige former og der findes modeller til installation stort set over alt i hjemmet. Tænker du at en biopejs kunne være værd at investere i, så tag et kig på Biopejs-shop.dk og find Danmarks største udvalg af biopejse.

Vil du gerne lære mere om bioethanol pejsen og dens mange fordele, så læs med her.

Biopejse kan spare dig penge

Vi er mange der har opdaget at varmeregningen er blevet markant dyrere den seneste tid. Det skyldes at priserne på naturgas og el er steget voldsomt, og ifølge fagekspert tyder det først på at priserne normaliseres i 2023. Disse stigninger i varmeregningen kan betyde at det kan være en god idé at undersøge hvordan man kan lette ens forbrug at varmekilder der kører på gas og el.

Her kan en biopejs hjælpe med at varme dit hjem, og på den måde kan du spare penge på varmeregningen. Biopejsen er en pejs drevet af det miljøvenlige brændstof, bioethanol.

Bioethanol pejsen er mere miljøvenlig

Bioethanol, som er drivmidlet i en biopejs, er et miljøvenligt brændstof, da det brænder helt rent og er produceret ved gæring af sukker og stivelse fra bl.a. kartofler, majs og sukkerrør. Det er en klar alkohol, som kun forbruger ilt ved afbrænding, og som ikke afgiver nogle gaser, giftstoffer el.lign.


Afbrændingen af bioethanol er således helt ren, og meget miljøvenlig sammenlignet med afbrænding gas eller træ. Bioethanol pejse brænder på bioethanol med en alkoholprocent mellem 95-97,5%, så når man tænder op i en biopejs, kan man således gøre det med god samvittighed.

Biopejsen kan placeres de fleste steder

Bioethanol pejse brænder som nævnt helt rent. Det betyder at det ikke er nødvendigt at have en skorsten eller et aftræk tilkoblet pejsen, hvilket gør biopejsen meget fleksibel. En biopejs kræver faktisk bare et bioethanol brandkar, hvor bioethanol hældes i og antændes. Derudover at valget af ramme til pejsen stort set frit.

Bio-pejse kan således installeres stort set alle steder i hjemmet. Samtidig findes der et rigtig stort udvalg af biopejs modeller, da det eneste pejsen kræver, er at den placeres i passende afstand fra brandbare materialer som gardiner og lignende.

Bio pejse kommer i flere forskellige udformninger – bl.a. som væg- eller lofthængt biopejs eller til fri placering på gulvet, bordet eller noget tredje. Derudover kan man også vælge en lidt mere krævende metode, men samtidig også rigtig flot, nemlig en indbygget biopejs, som bygges ind i en væg hvor man kan have udsyn til flammerne fra en, to og tre sider eller fra alle sider af pejsen.

Skab både varme og hygge med en biopejs

Den største forskel på en gaspejs eller brændeovn og en bio ethanol pejs er deres varmeffekt. Mens brændeovne og gaspejse kan varme et helt rum eller hjem, er en biopejs beregnet til at være en supplerende varmekilde.

Den kan således ikke varme dit hjem alene, men er helt perfekt til at give ekstra varme i hjemmet og samtidig sprede den hyggelige pejsestemning. Som tommelfingerregel vil en biopejs give ca. 3-5 grader ekstra varme i en stue på ca. 50kvm.

Den store fordel ved en biopejs er at den prismæssigt vil ligge langt lavere og kommer med en stor fleksibilitet, og du skal samtidig ikke bekymre dig for dens aftryk på miljøet."Denne artikel indeolder sponsoreret indhold"

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.