Annonce
Faaborg-Midtfyn

Bilrude blev knust med stor sten midt om natten: - Det er helt vildt ubehageligt

Forruden på Janne Westergaards Opel Insignia blev knust, og stenen blev efterladt ved gerningsstedet. Privatfoto
Janne Westergaard, Skovløkken i Faaborg, har ingen anelse om, hvem der har smadret forruden på hendes bil natten til lørdag. Hun ved ikke af, at hun har nogen fjender.
Annonce

Faaborg: En rigtig grim overraskelse ventede Janne Westergaard lørdag formiddag.

Mens hun lå og sov natten til lørdag, har en eller flere ukendte gerningsmænd smadret forruden på hendes bil, forsøgt at punktere et fordæk samt lavet en lang ridse i bilen, der holdt i hendes indkørsel på Skovløkken i Faaborg. Forruden blev smadret med en stor sten.

- Jeg hørte ingenting og overså det faktisk om morgenen, da jeg kørte af sted på min cykel. Det var først, da min søn ringede om formiddagen, at jeg fandt ud af, hvad der var sket, fortæller hun.

Stenen, der blev brugt ved hærværket, blev taget fra et gærde i nabolaget. Privatfoto

Hærværket er sket i tidsrummet 00.15-06.00, og forruden er smadret ved slag eller kast med en stor sten på cirka 20 gange 25 centimeter. Stenen var efterladt foran bilen, og den vejer 10,7 kilo. Janne Westergaard har selv vejet den. Den stammer fra et stengærde i nabolaget.

- Jeg synes, det er helt vildt ubehageligt. Og det synes alle dem, jeg har talt med om det også. Jeg har ikke nogen fjender, så vidt jeg ved. Synes da, jeg er sådan en, der forsøger at hjælpe, hvor jeg kan. Jeg har ingen anelse om, hvem der kunne have gjort det, siger hun.

- Mit bedste bud er, at det er nogen, som slet ikke kender mig, men som har været påvirket af et eller andet. Der er meget vrede i at gøre sådan noget, siger hun.

Episoden er anmeldt til Fyns Politi.

Har man hørt eller set noget i forbindelse med episoden, kan man henvende sig til Fyns Politi på telefonnummer 114.

Bilejeren aner ikke, hvem der står bag hærværket. Privatfoto
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Middelfart

Online hjælp til angst- og depressionsramte ledige i Middelfart Kommune: - I stedet for at sende borgere på førtidspension, skal vi forebygge

Sport

Kaninerne skal have slikket såret

Coronavirus

Live:  Første plejehjemsbeboere får andet skud coronavaccine søndag

Erhverv For abonnenter

Daniel satsede alt på it-drøm: Fynsk it-firma solgt for stort trecifret millionbeløb

Annonce