Annonce
Fyn

Billig greenfee: Fem fynske golfklubber i nyt samarbejde

Samarbejdet mellem de fem golfklubber på Fyn, Fynske Golf Oplevelser, har fået lavet sit eget logo.
Fynske Golf Oplevelser, GFO, er navnet på et nyt initiativ, som - fuldt udnyttet - gør det muligt at spille for en greenfee på beskedne 25 kroner på flere fynske golfbaner.

Fyn: Fem fynske golfklubber indleder et nye samarbejde, hvor medlemmer kan spille "hos hinanden" for en billig penge - helt ned til 25 kroner for en greenfee, hvis tilbuddet udnyttes optimalt.

De fem klubber er Odense Golfklub, Svendborg Golf Klub, Faaborg Golfklub, Vestfyns Golfklub (i Glamsbjerg) og Langesø Golf.

Samarbejdet fungerer sådan, at medlemmer af en af disse klubber for et beløb på 1000 kroner om året får ret til at spille op til ti gange på hver af de fire baner, de ikke spiller på til daglig, altså deres egen bane undtaget. Hvis de når hele vejen rundt til de fire baner ti gange i løbet af året, bliver til en beskeden greenfee på 25 kroner pr. gang.

- Men selv om man ikke at få spillet så mange gange, er der alligevel tale om et fordelagtigt tilbud, siger golfmanager i Odense Golfklub, Esben Hallundbæk Hansen, og tilføjer:

- Vi når bredt ud på Fyn med denne sammensætning, og vi er sikre på, at dette tilbud vil blive modtaget godt i alle medvirkende klubber og tilføje værdi for medlemmerne.

Annonce
Esben Hallundbæk, golfmanager i Odense Golfklub, forventer sig meget af de nye samarbejde mellem de fem fynske klubber.Foto: Nils Svalebøg

Fynske Golf Oplevelser, som i daglig tale bare vi hedde FGO, dækker over den fællesnævner, klubberne har i form af fantastisk natur, rigt dyreliv og velplejede golfbaner. Især for medlemmer af klubberne uden for Odense er der værdi i at spille på Odense Golfklubs bane på Hollufgårdsvej, idet den er blevet opgraderet for flere hundrede tusinde kroner i løbet af dette år.

På banen er den normale greenfee 400 kroner for den store bane - halv pris, hvis man er i følge med et medlem, så alene nogle runder her for et medlem af en af de andre fire klubber vil hurtigt kunne tjene medlemskabet af FGO ind.

Samarbejdet mellem de fem baner er ikke det eneste af sin slags. I forvejen er der flere ordninger på kryds og tværs mellem klubberne. Hvad de går ud på, fremgår mere præcist af klubbernes hjemmesider.

Great Northern i Kerteminde, en af landets mest eksklusive golfklubber, er dog ikke med i nogle af de kendte samarbejder med andre fynske klubber. Her er greenfee på hverdage 900 kroner og 1200 kroner på søn- og helligdage.

Golfmanager Esben Hallundbæk , Odense Golfklub, har flere nyskabelser at byde på i sin egen klub, blandt andet et nyanlagt hul 6, som han viser frem her før årets Stiften Golf Cup. Foto: Kim Rune
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Klumme For abonnenter

Gamle nyheder, 1994: Over 100.000 ulovlige kanonslag beslaglagt i Svendborg

1994 138.534 ulovlige kanonslag blev i weekenden fundet og beslaglagt af politiet i Svendborg. Fyrværkeriet lå hos to mænd på henholdsvis 26 og 33 år, men endnu i aftes havde politiet i Svendborg ikke med sikkerhed kunnet fastslå, hvorfra fyrværkeriet stammer. Den 26-årige mand, der er fra Svendborg, hævder at have købt det af en mand i Nyborg, der dog under langvarig afhøring i går nægtede at have solgt kanonslagene. Kæmpepartiet lå på to lagre i Rudkøbing og et i Svendborg, og ifølge politiet opbevaret helt i strid med alle sikkerhedsregler. Kanonslagene har en meget kraftig knaldeffekt, men alt tyder på, at det kun var lykkedes at videresælge en meget lille del af partiet, før politiet slog til. 1969 Folketingsmand, chefredaktør Jens Peter Jensen, Odense har ladet sig opstille til det fynske amtsråd – efter sigende med det stille håb at kunne blive amtsborgmester, hvorefter han skulle være villig til at kvitte sit folketingsmandat. Han er af Venstre-vælgerforeningerne i Odense Storkommune blevet opstillet som spidskandidat, dog ikke uden en drabelig holmgang med andre, der havde samme ønske. Der måtte efter forlydende fire afstemninger til, før positionen var sikret. Det ventes, at der også kommer en amtsrådsliste fra Venstre på landet i Odense og Assens Amter, efter forlydende med amtsrådsmedlem H. Kryger Madsen som spidskandidat og endelig en liste fra Svendborg Amt. 1944 Alle vordende mødre ved, hvor umuligt det er at skaffe garn til tøj til den ventede baby. Man skal være meget heldig, om man skal kunne få noget i forretningerne, men ellers må man udnytte ældre søskendes eller andre slægtninges overskud af strikkede beklædningsgenstande, der så trevles op og strikkes om. Det kommer derfor som en glædelig overraskelse, at Odense Kamgarnsspinderi i januar, februar og marts 1945 har besluttet at levere 30 fed af sit lækre, varmende ”Hjertegarn” til vordende mødre. Man meddeler i dag, at garnet kun leveres efter skriftlig anmodning til spinderiet, og at denne skal være ledsaget af en erklæring fra læge eller jordemoder om, hvornår barnet ventes født.

Annonce