Annonce
Assens

Billetsalg starter midt i corona-krise: Vestfyns Teater klar med nyt om sæson 20/21

Vestfyns Teater kan i den kommende sæson 20/21 byde på hele 16 forestillinger, der involvere ialt 65 skuespillere, musikere og sangere. Bl.a. disse to herrer Lykkegaard og Ellegaard, der kan ses i forestillingen ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre”. Teaterplakat
Vestfyns Teater byder i sæsonen 20/21 på hele 16 forskellige forestillinger, hvor der medvirker i alt 65 skuespillere, musikere og sangere.
Annonce

Assens: Den kommende sæson i Vestfyns Teater byder på hele 16 forestillinger, og billetsalget er begyndt.

Som noget nyt er der ikke bare én, men nu to store familieforestillinger i Arena Assens – en i efteråret og en i foråret. Nyt er det også, at alle forestillinger nu er med i rabatordningen, så man ved køb af billet til mindst tre af de i alt 16 forestillinger får 25 procents rabat.

Vestfyns Teater byder på et bredt program, der rækker fra Folketeatrets opsætning af Moliéres klassiker ”Den Gerrige” til Vivian Nielsens nyskrevne ”Blinkende Lygter” baseret på den 20 år gamle, berømte film af samme navn. Fra ”Opera mellem Himmel og Hav” i Det røde Pakhus på Assens Havn til ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre” med Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Fra et kvinde- og kunstnerportræt om maleren Anna Ancher ”Annas verden” i Skovpavillonen i Assens til Figaro og Den Ny Operas noget alternative opsætning af ”De tre Musketerer – en for alle, alle for en … og tre for en tier”.

Annonce

Forestillinger flyttet

Hele programmet og køb af billetter kan gøres på hjemmesiden vestfynsteater.dk, ligesom man kan finde sæsonbrochuren i en række butikker over hele kommunen.

Sæson 19/20 fik en brat afslutning på grund af coronaepidemien – og dog. ”Elverhøj – men tonen er lav” bliver i stedet for den planlagte opførelse den 19. marts spillet søndag den 24. maj, og ”Berlin – frihed er ikke en selvfølge” bliver i stedet for den 26. marts spillet til efteråret – tirsdag den 13. oktober.

Værre er det med ”Let It Rock” der var programsat til den 1. april, den har teatret været nødt til helt at aflyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Millionhuse i Kerteminde: Sælger luksus-huse på Nordre Havnekaj - uden at eje grundene

Nyborg

Sommerhilsen fra Kunstværkstedet

Kerteminde For abonnenter

Kirsebærfestival og aftenkoncerter: Boliger til 5-10 mio. kr. får ikke særstatus

Annonce