x
Annonce
Assens

Billetsalg starter midt i corona-krise: Vestfyns Teater klar med nyt om sæson 20/21

Vestfyns Teater kan i den kommende sæson 20/21 byde på hele 16 forestillinger, der involvere ialt 65 skuespillere, musikere og sangere. Bl.a. disse to herrer Lykkegaard og Ellegaard, der kan ses i forestillingen ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre”. Teaterplakat
Vestfyns Teater byder i sæsonen 20/21 på hele 16 forskellige forestillinger, hvor der medvirker i alt 65 skuespillere, musikere og sangere.

Assens: Den kommende sæson i Vestfyns Teater byder på hele 16 forestillinger, og billetsalget er begyndt.

Som noget nyt er der ikke bare én, men nu to store familieforestillinger i Arena Assens – en i efteråret og en i foråret. Nyt er det også, at alle forestillinger nu er med i rabatordningen, så man ved køb af billet til mindst tre af de i alt 16 forestillinger får 25 procents rabat.

Vestfyns Teater byder på et bredt program, der rækker fra Folketeatrets opsætning af Moliéres klassiker ”Den Gerrige” til Vivian Nielsens nyskrevne ”Blinkende Lygter” baseret på den 20 år gamle, berømte film af samme navn. Fra ”Opera mellem Himmel og Hav” i Det røde Pakhus på Assens Havn til ”Eks-mænd – sku’ vi se at komme videre” med Henrik Lykkegaard og Niels Ellegaard.

Fra et kvinde- og kunstnerportræt om maleren Anna Ancher ”Annas verden” i Skovpavillonen i Assens til Figaro og Den Ny Operas noget alternative opsætning af ”De tre Musketerer – en for alle, alle for en … og tre for en tier”.

Annonce

Forestillinger flyttet

Hele programmet og køb af billetter kan gøres på hjemmesiden vestfynsteater.dk, ligesom man kan finde sæsonbrochuren i en række butikker over hele kommunen.

Sæson 19/20 fik en brat afslutning på grund af coronaepidemien – og dog. ”Elverhøj – men tonen er lav” bliver i stedet for den planlagte opførelse den 19. marts spillet søndag den 24. maj, og ”Berlin – frihed er ikke en selvfølge” bliver i stedet for den 26. marts spillet til efteråret – tirsdag den 13. oktober.

Værre er det med ”Let It Rock” der var programsat til den 1. april, den har teatret været nødt til helt at aflyse.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Leder For abonnenter

Det er okay at være ufuldkommen - det er Mette Frederiksen også

Vi fejrer som bekendt påske, fordi Jesus, Guds søn, i disse dage for næsten 2000 år siden blev korsfæstet, døde, blev begravet - og på tredjedagen genopstod fra de døde. Påskedagene er derfor en fortælling om lidelse, smerte og død - og samtidig om det ufattelige, det guddommelige, det ophøjede. Påsken er imidlertid også ramme om noget såre menneskeligt, velkendt og jordnært; om disciplenes dårskab og svigefuldhed, deres misgreb og fejltrin, deres løgne, deres ufuldkommenhed. For Jesu disciple var fejlbarlige mennesker som os andre. De var kyniske og selviske, frygtsomme og troløse; de fornægtede ham, de stak af i rædsel, de tvivlede. Selv Jesus viste sig som et menneske, da angsten og afmagten og smerterne overmandede ham: "Min gud, min gud, hvorfor har du forladt mig", råbte han, da han hang på sit kors. På den måde binder påskedagene det guddommelige og det såre menneskelige sammen. De menneskelige svagheder, som du og jeg rummer, rummede Jesus og hans disciple også. Det, som du og jeg ikke magter, magtede Jesus og hans disciple heller ikke. For frygten er svær at bære, lidelsen er svær at bære, døden er svær at bære. Ikke mindst i disse tider. Påsken er tillige forræderiets tid. Om lidt forråder Judas sin kammerat. I den nattemørke Getsemane Have vil Judas gå hen til Jesus og kysse ham, give ham et judaskys, så de romerske legionærer kan anholde Guds søn og siden torturere og dræbe ham. De færreste af os har sendt et andet menneske i døden, men de fleste af os har ikke desto mindre svigtet et menneske, svigtet en tillid, snydt på vægten – og derfor kan fortællingen om Judas’ forræderi være genkendelig for mange af os. På søndag sker der noget ufatteligt: Jesus sætter sig ud over døden, genopstår fra de døde og bliver på den måde guddommelig. Inden da viser han og hans disciple sig som lige så ufuldkomne mennesker som alle os andre, statsminister Mette Frederiksen inklusive. Det giver en særlig ro for alle, uanset om man tror eller ej: At selv den, der er guddommelig, kan være ufuldkommen. Ligesom os andre.

Danmark

Live: Børn og lærere er ikke forsøgskaniner, siger Søren Brostrøm

Mindeord For abonnenter

Mindeord: Pia Tørving var sprællevende, spændende og engageret - sådan vil vi huske hende

Annonce