Annonce
Middelfart

Billetsalg må vente - men Strib Vinter Festival skal gerne gennemføres

Strib Vinter Festival skal gerne gennemføres. Foreningen GUF, der står bag festivalen, arbejder lige nu på gode løsninger, så man ikke skal aflyse. Billetsalget er i første omgang udskudt lidt. Arkivfoto: Søren Gylling
Det er svære tider at være festivalarrangør i. Det ved man i Strib, hvor man venter med at sætte billetter til salg og printe programmer til næste års vinterfestival, for man ved endnu ikke, hvad fremtidens corona-scenarier byder på.
Annonce

Strib: Hvad skal man gøre, når man har en festival, der skal afvikles, men man ikke ved, hvad fremtiden bringer af corona-relaterede udfordringer?

Hos Foreningen GUF, der arrangerer Strib Vinter Festival, har man taget et valg. Billetsalget udskydes, og det samme gør udsendelsen af papirprogrammerne, for her er det endnu umuligt at sige, hvad der skal stå på.

- Det er en umulig opgave. Men vi kan og vi vil ikke bare slå op i banen nu og aflyse festivalen allerede, siger GUF-formand Jørgen Rahbek.

- Lige nu arbejder vi med forskellige scenarier for en gennemførelse af festivalen i én eller anden form, og netop fordi vi gerne vil have så mange input ind fra myndighederne inden vi bestemmer os for noget, skubber vi så mange beslutninger som muligt foran os” tilføjer formanden.

GUF er i kontakt med Fyns Politi samt Middelfart Kommune for at kunne få festivalen gennemført på en forsvarlig måde.

Annonce

Billetsalg udskudt

Èn beslutning er dog truffet: Billetsalget, som hidtil har væres sat til at starte fredag den 27. november, er indtil videre udskudt til fredag den 11. december, og der vil  ikke blive mulighed for at købe partout-billetter, da det skal kunne registreres, hvor den enkelte gæst befinder sig på festivalområdet.

- Det er også besluttet ikke at udsende papirprogrammer inden festivalen, da vi simpelthen ikke kan nå at finde ud hvad der skal stå i dem, og efterfølgende trykke dem siger formanden.

Der er derfor en rigtig god grund til at holde ekstra øje med hvad der sker på Facebook (Strib vinterfestival) og hjemmesiden www.strib-vinterfestival.dk hvor der løbende vil være opdateringer.

Annonce

Efterårsprogram kører videre

- For så vidt angår GUF’s enkeltkoncerter på KulturØen kører vi efterårsprogrammet færdigt med de restriktioner, der nu er på Øen, siger Jørgen Rahbek.

Efterårsprogrammet slutter torsdag den 19. november med bandet BRAGR med Perry Stenbeck i spidsen.

Billetter til GUF koncerterne kan som altid købes på www.guf-strib.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nyborg

Sundhedshus på giftig grund

Udland

Anden bølge er i gang: Tyskland kan blive lukket land for danskere lige om lidt

Erhverv For abonnenter

Lukkede fabrik i Ringe: Nu tjener fynsk kæmpe koncern penge igen

Annonce