Annonce
Faaborg-Midtfyn

Billedskole viser påskeudstilling med stof og keramik

Væverske Jette Nevers fra Stoense på Langeland som udstiller i billedskolen i Ryslinge.
Der er fernisering på billedskolens udstilling skærtorsdag 18. april kl. 11 i Fløjte Emils Hus, Gråbjergvej 8, Ryslinge.

Ryslinge: Billedskolen i Ryslinge arrangerer igen i år en påskeudstilling. I år er det væverske Jette Nevers fra Stoense på Langeland som udstiller. Hun har inviteret sin nabo med til at udstille, og det er det keramiske værksted "Potteriet", som bl.a. er repræsenteret i designbutikken på Trapholt. Potteriet drives af pottemagerne Jannie Nielsen og Esben Langkilde. Jette Nevers har gennem et langt liv arbejdet med vævning af forskelligartede materialer. Hun er uddannet på Kunsthåndværkerskolen i København - i dag Danmarks designskole. Hun har udført en lang række udsmykningsopgaver til forskellige institutioner med mere. Jette Nevers har også vævet antependier, kortæpper og messehageler til flere danske kirker. Det er også blevet til mønstre til duge og sengetøj hos Georg Jensen Damaskvæveriet i Kolding.

Annonce
Væverske Jette Nevers fra Stoense på Langeland som udstiller i billedskolen i Ryslinge.

Fernisering

Jette Nevers er således en alsidig kunsthåndværker, som har valgt at præsentere sin vævninger sammen med Potteriet. Potteriet startede i Stoense i 2009, da Jannie Nielsen og Esben Langkilde købte en ejendom. De har udstillet i forskellige gallerier og i Østfyns Kunstforening. De har tre år i træk deltaget i SAK’s julebasar.

Der er fernisering på billedskolens udstilling skærtorsdag 18. april kl. 11 i Fløjte Emils Hus, Gråbjergvej 8, Ryslinge, hvor tidligere borgmester Bo Andersen vil åbne udstillingen. Billedskolens bestyrelse er vært med en lille servering på dagen. Udstillingen er åben for alle fra skærtorsdag til 2. påskedag fra kl. 11 til kl. 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Se video af biljagten på Svendborgmotorvejen: Ulriks fire kameraer fanger farlige trafikanter og bilkabule-syndere

Danmark

Erling kaster op to gange hver nat - du må ikke begå samme fejl som mig

Odense

Ekstern analyse giver politikere ondt i maven: - Unge bliver tabt på gulvet

Annonce