Annonce
Sport

Billedserie: Se alle fotos fra Laen-præsentationen

Torsten Laen kommer til at spille i trøje nummer to - som han gjorde det i sin første tid i GOG.

Den profilerede stregspiller, Torsten Laen, skifter fra KIF Kolding København til GOG fra næste sæson på en toårig kontrakt

Annonce

Han har fået sin håndboldopdragelse i GOG - blandt andet med en U18-DMtitel - og han blev mester med klubben i 2007. Efter blandt andet profilerede ophold i spanske Ciudad Real og tyske Füsche Berlin vender Torsten Laen tilbage til GOG fra næste sæson på en toårig kontrakt.

Laen blev præsenteret onsdag ved et pressemøde hos Fynske Bank i Svendborg. Banken eri øvrigt ny hovedsponsor for GOG som erstatning for Daloon i Nyborg.

Torsten Laen havde hele familien med til Svendborg - hustruen Maria Thuesen samt børnene Alfred på seks år, Sofie på tre år og Anton på tre måneder.

Torsten Laen spillede mod GOG i to puljekampe i slutspillet, der begge endte uafgjort, samt i bronzekampene, som GOG vandt samlet.

- Det havde jeg ikke problemer med at håndtere oppe i hovedet. Som professionel kæmper du for den klub, du har kontrakt med. Men jeg er da glad for, at flere har sagt, at jeg leverede gode indsatser for KIF i kampene mod GOG, siger Torsten Laen til Sport Fyn.

Stor reportage i Sport Fyn, torsdag, hvor 36-årige Torsten Laen blandt andet svarer på spørgsmålet: "Bliver det to år på aftægt?"

Torsten Laen, cheftræner Jakob Larsen og direktør Kasper Jørgensen ved onsdagens pressemøde i Fynske Bank i Svendborg.
Torsten Laen med hustruen Maria Thuesen samt børnene Alfred på seks år og Anton på tre måneder. Parret har også datteren Sofie på tre år.
Torsten Laen er blevet 36 år men føler sig fortsat fit - og er fortsat håndbold-sulten.
Højt humør ved pressemødet - fra venstre Torsten Laen, træner Jakob Larsen, direktør Kasper Jørgensen og Petter Blondeau, administrerende direktør i Fynske Bank.
Torsten Laen og Jakob Larsen har tidligere spillet sammen.
Et specielt armbånd - og trøje nummer to.
Torsten Laen i KIF-trøjen i den afgørende bronzekamp mod GOG i lørdags i Sydbank Arena i Kolding.
Annonce
Annonce
Middelfart For abonnenter

Lovændring kan bane vejen for boliger i Gamborg: Der skal være noget til både børnefamilier, søvbryllup-segmentet og de ældre

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Kerteminde For abonnenter

Ekskæresten dræbte hendes bror: Line forsøgte i flere uger at få hjælp til at slippe fri fra voldelig kæreste

Debat

Mit digitale åndedræt

Sydfyn For abonnenter

Pendlere på Svendborgbanen til politikere: Få styr på det her

Annonce