Annoncørbetalt indhold

Billeder, maling og møbler - gør boligen mere spændende

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du træt af synet, der møder dig, når du kigger rundt i din bolig, og kunne du godt tænke dig, at der skete nogle fundamentale ændringer i boligens indretning og udseende, så er det helt normalt. Selvom du før har været vild med indretningen, kan det godt gå hen og blive kedeligt, når du har kigget på det samme i så lang tid - og for at finde glæden ved din bolig og dens indretning igen, kan det være nødvendigt at ændre på nogle ting.


Annonce

Mal med en ny farve

En af de ting der kan skabe den allerstørste forskel i din indretning og hele udtrykket af din bolig, er hvis du bliver mødt af en ny farve, når du kigger rundt i boligen. Egentlig er malingen og farven af denne jo ikke noget, du lægger aktivt mærke til, men du vil i hvert fald komme til at bemærke, at noget er anderledes, hvis væggene får en ny farve. Det kan være lige den forandring, som du har brug for.

Dog er der stadig lige nogle ting at passe lidt på, fordi den nye maling på væggene stadig gerne skulle være i harmoni med resten af indretningen. Går de to parametre i stik modsat retning af hinanden, kan det godt komme til at skabe en forskel, som på ingen måde er positiv.


Dekorer boligen

Noget andet der godt kan få boligen til at virke lidt kedelig, er hvis der slet ikke findes noget pynt eller nogle dekorationer. Boligen kan nemlig godt komme til at virke meget tom og nøgen, og selvom det nogle gange er det udtryk, du går efter, kan det også i stedet virke meget kedeligt. Billeder, vaser eller andre dekorationer kan lige peppe boligen lidt op.

Det kan både være vægge, reoler og gulve, der trænger til nogle nye dekorationer, og derfor har du altså også mange muligheder for at skabe et helt nyt udtryk i boligen.


Skift dine møbler ud

Dine møbler er en meget stor del af din indretning, og derfor er det også dem, der har en af de største indflydelser på det samlede udtryk og udseende af boligen. Derfor er det også en udskiftning af møblerne, der kan være med til at skabe den største forskel, så du ikke længere keder dig over din bolig. Hvis der ikke lige er økonomisk plads til udskiftning af møblerne, kan det også skabe et nyt udtryk at rykke rundt på dine gamle møbler.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.