Annoncørbetalt indhold

Billeasing er stadig populært hos danskerne

Denne artikel er sponsoreret af Scanleasing

Privatleasing har været inde i en lidt bølget periode, men nu viser tal, at vi danskere igen er vilde med at lease vores biler frem for at købe. Generelt har leasingtallene faktisk været positive siden år 2012, hvor de er gået frem hvert år – dog med en enkelt undtagelse. Men hvad skyldes denne udvikling, og hvorfor er leasing overhovedet så populært? Det kigger vi nærmere på her i artiklen. Så læs endelig med.

Vi elsker trygheden At købe en bil kan være en smule skræmmende, fordi ingen ved, hvor markedet bevæger sig hen i morgen. Det kan være, at der er en øget afgift på diesel- eller benzinbiler, hvorfor den bil, du købte i går, pludselig falder i værdi. Der kan altså være et stort værditab fra den ene dag til den anden.

Sådan er det modsætningsvis ikke med privatleasing. Her får vi nogle faste beløb, vi let kan forholde os til, og det betyder, at vi nemt kan lave budgetter efter det i privatøkonomien, ligesom vi også bliver mere fleksible i forhold til ændringer på hjemmefronten. Har du ikke selv overvejet muligheden, kan du finde et leasing af bil tilbud her – måske kan det også give dig tryghed. Som endnu en tryghed så klarer leasingselskabet også service på bilen, hvorfor du ikke pludselig får en stor regning.

Lettere for pengepungen Når du leaser bilen, står du ikke med en høj restgæld, som i næsten alle tilfælde sker, hvis du køber bil. Det er de færreste, der kan og vil købe en bil kontant, og derfor må man låne sig til det, hvorfor restgæld er en fast ting hos de fleste bilkøbere. Dette undgår du naturligvis, hvis du leaser din bil, men en anden ting, du også undgår, er engangsudbetalingen. Der er ofte en udbetaling ved begge typer, men den vil i det fleste tilfælde være noget højere, når du køber.

Alt i alt er det altså lettere for pengepungen at klare en leasingaftale, fordi der simpelthen ikke bindes så meget kapital, når man leaser, frem for hvis man vælger at købe sin nye bil.

Nyere og sikre biler Leasing har den helt klare fordel, at det giver flere mennesker mulighed for at få den nye drømmebil. Normalt koster den måske en halv million og opefter. Det kan være svært at finde penge til at købe, og en fast månedlig ydelse er derfor nemmere.

At lease nye biler er ikke kun en glædelig ting set med forbrugsbriller, fordi med sikkerhedsbrillerne er det altså et stort plus. Størstedelen af de nye biler er markant mere sikre for dig selv, din familie og dine opgivelser. Ydermere arbejder de fleste bilproducenter med bæredygtighed på den ene eller anden måde. Det koster penge, og derfor er disse biler også dyre, hvilket kan afskrive personer, hvis de skal købe. Dette sker i midlertidig ikke, hvis man leaser, fordi her har man måske penge nok pr. måned til at lease den nye elbil.

Leasingmarkedet vokser stadig, og det vil det alt andet lige fortsætte i de kommende år også. Denne artikel er sponsoreret af Scanleasing

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.