Annonce
Nyborg

Bilister i sammenstød ved motorvejsafkørsel

Personbilen var temmelig krøllet efter sammenstødet med varebilen. Foto: Kasper Riggelsen

Nyborg: En varebil og en personbil var torsdag aften involveret i et trafikuheld ved motorvejsafkørslen på Hjejlevej i Nyborg.

Meldingen lød på bil i brand, men da indsatslederen kom frem til stedet, kunne han konstatere, at der var tale om et sammenstød mellem de to biler.

Både beredskab og politi gav en hånd med, så trafikken igen kunne flyde. Foto: Kasper Riggelsen

Begge de involverede var selv i stand til at forlade køretøjet, og ifølge vagtchef Kenneth Taanquist fra Fyns Politi er ingen af de to kommet alvorligt til skade.

Annonce

Det drejer sig henholdsvis om en 24-årig mand og en 19-årig mand. Ingen af dem er fra lokalområdet.

Uheldet opstod, da føreren af varebilen drejde af motorvejen og overså sin vigepligt. Med det resultat, at han ramte personbilen - en Seat - der kørte ad Hjelevej fra Nyborg-siden.

Mens der ikke var nogen alvorlig personskade, så var de materielle skader omfattende. Til gengæld tog det ikke beredskabet og politiet lang tid at få ryddet op.

Ud over at skubbe bilerne til siden, så de øvrige bilister kunne komme forbi, bestod indsatsen i at lægge kattegrus ud og feje rester af benzin op fra kørebanen.

Trafikuheldet skete på Hjejlevej i Nyborg - kun et stenkast fra motorvejen, der ses i baggrunden. Foto: Kasper Riggelsen
Foto: Kasper Riggelsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Kerteminde

Revyskuespiller med en baby på fem en halv uge og snart en premiere: - Jeg kan da godt mærke, at den her 40-årige krop kunne trænge til en lur

Middelfart

Efter fire år i kørestol har Johnny fået nok af Middelfart Kommune: Nu stiller han op til byrådet - og han har kun én mærkesag

Annonce