Annonce
Fyn

Bilist rullede rundt på taget: Slap med lettere knubs

Af ukendte årsager kørte en bilist i grøften på Beldringevej, rullede rundt og endte på taget midt på vejen.
Annonce

Fyn: En kvindelig bilist slap med lettere knubs fra et uheld, hvor bilen endte på taget midt på kørebanen.

Uheldet skete klokken 19.57 på Beldringevej midt mellem Odense Kommune og Nordfyns Kommune. Bilisten kørte tilsyneladende først i grøften, forsøgte at rette køretøjet op, og rullede rundt for at ende på taget midt på vejen.

Ifølge Local Eyes' fotograf, som var på uheldsstedet, var kvinden selv i stand til at lægge sig på ambulancens båre, inden hun blev kørt til observation på skadestuen på Odense Universitetshospital.

Også i Ringe var der sidst på eftermiddagen søndag et mindre uheld. En mand på 50 år kom kørende ad Jernbanegade, men overså en parkeret trailer, som han kørte direkte ind i.

- Et par vidner måtte nærmest springe for livet for ikke at blive ramt af traileren, da bilisten kørte ind i den, siger Kenneth Taanquist, vagtchef i Fyns Politi.

Det viste sig, at manden tilsyneladende havde drukket for meget til at køre bil, så han er ifølge Fyns Politi sigtet for spirituskørsel.

En kvindelig bilist slap søndag aften heldigt fra et uheld på Beldringevej. Foto: Local Eyes
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Middelfart

Tanja blev meldt til politiet for at holde sin salon åben: - Det er aldrig sjovt at blive beskyldt for noget, man ikke har gjort

Debat

Debat: Vi vil have rent vand i hanerne

Coronavirus

Live:  Danmark finder første tilfælde af sydafrikansk virusvariant

Fyn For abonnenter

Snørklet vej til livreddende stik: 99-årige Gerda og Asta på 102 har meget svært ved at få bestilt tid til Covid-19 vaccine

Annonce