Annonce
112

Bilist ramte cyklist i rundkørsel, bakkede og kørte væk

Fyns Politi har et vidne til påkørslen på Vollsmose Allé onsdag eftermiddag, men mangler endnu registreringsnummeret på bilen, der ramte en kvindelig cyklist. Arkivfoto: Michael Bager.
En ung mand sad bag rattet i en bil, som påkørte en kvinde i Vollsmose. I stedet for at give sig til kende og hjælpe kvinden kørte han fra stedet.

Vollsmose: En cyklist blev onsdag eftermiddag ramt af en bil i en rundkørsel på Vollsmose Allé. Bilisten forsøgte ifølge politiets oplysninger ikke at hjælpe cyklisten, men kørte fra stedet.

Den 41-årige kvinde, som sad på cyklen, var kørt ind i rundkørslen ved Birkeparken, da bilen kom kørende ad Vollsmose Allé i nordlig retning og ramte hende i rundkørslen.

Ifølge politiets oplysninger slap kvinden fra påkørslen med mindre knubs og hudafskrabninger.

Det var ifølge cyklistens oplysninger til politiet en mand, som sad bag rattet i bilen, og efter han havde ramt hende, stoppede han kortvarigt bilen, hvorefter han bakkede lidt tilbage i rundkørslen og kørte højre om hende i retning mod Kertemindevej.

Føreren af bilen beskrives som en ung mand med krøllet hår. Han var ifølge oplysningerne til politiet "ikke etnisk dansk" af udseende. Der var, oplyser Fyns Politi, flere personer i bilen, men dem har politiet ingen beskrivelse af.

Foreløbig har politiet et vidne til påkørslen, men politiet har ikke noget registreringsnummer på bilen. Yderligere oplysninger om påkørslen og bilen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Fyn For abonnenter

Ingrid modtog sin diabetes-diagnose over telefonen: - Jeg fik at vide, at der lå en recept på serveren

Odense

Stjålet motorcykel brændt af i skov

Fyn

Voldstiltalt ishockeyspiller i retten: - Jeg var frustreret og havde en maks puls

Annonce