Annonce
112

Bilist ramte cyklist i rundkørsel, bakkede og kørte væk

Fyns Politi har et vidne til påkørslen på Vollsmose Allé onsdag eftermiddag, men mangler endnu registreringsnummeret på bilen, der ramte en kvindelig cyklist. Arkivfoto: Michael Bager.
En ung mand sad bag rattet i en bil, som påkørte en kvinde i Vollsmose. I stedet for at give sig til kende og hjælpe kvinden kørte han fra stedet.

Vollsmose: En cyklist blev onsdag eftermiddag ramt af en bil i en rundkørsel på Vollsmose Allé. Bilisten forsøgte ifølge politiets oplysninger ikke at hjælpe cyklisten, men kørte fra stedet.

Den 41-årige kvinde, som sad på cyklen, var kørt ind i rundkørslen ved Birkeparken, da bilen kom kørende ad Vollsmose Allé i nordlig retning og ramte hende i rundkørslen.

Ifølge politiets oplysninger slap kvinden fra påkørslen med mindre knubs og hudafskrabninger.

Det var ifølge cyklistens oplysninger til politiet en mand, som sad bag rattet i bilen, og efter han havde ramt hende, stoppede han kortvarigt bilen, hvorefter han bakkede lidt tilbage i rundkørslen og kørte højre om hende i retning mod Kertemindevej.

Føreren af bilen beskrives som en ung mand med krøllet hår. Han var ifølge oplysningerne til politiet "ikke etnisk dansk" af udseende. Der var, oplyser Fyns Politi, flere personer i bilen, men dem har politiet ingen beskrivelse af.

Foreløbig har politiet et vidne til påkørslen, men politiet har ikke noget registreringsnummer på bilen. Yderligere oplysninger om påkørslen og bilen kan gives til Fyns Politi på telefon 114.

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Nordfyn

To gange Falch i Bogense Kirke

Klumme

En livsingrediens, du ikke må f**** med

Det var blevet mørkt, da de to ladvogne endelig kørte afsted - fyldt med alskens indbo. Stumtjeneren, skænken, lænestolen og alt det andet habbengut, der vidnede om, at et liv engang var blevet levet med tingene. Huset, som tingene kom fra, var lige så mørk som aftenen. Jeg har set husets to gamle beboere mange gange. Sludret med dem om campingvognen, ferien sydpå og julefrokosten i pensionistklubben. Om længslen efter besøgene, der pludselig stoppede – og sorgen over det. ”Hvorfor?”, hang altid tungt i luften. En dag var kvinden væk. Demensen havde taget hende, sagde nogle. Længe efter konen forsvandt, så jeg manden gå alene frem og tilbage på vejen. Han så fortabt og trist ud. Ensom. I stedet for at tage kontakt til den gamle mand, begyndte jeg at ”gemme” mig, når jeg så ham. Bag min telefon, mit pandehår eller mælken, der i raketfart skulle på køl. For jeg har jo virkelig travlt, ikk’? Åbenbart alt for meget om ørerne til at give den gamle mand fem minutter af min tid (for hvad nu, hvis han, ligesom Fakta, gerne ville have, at jeg blev lidt længere?). Dét var der altså ikke tid tid. Nu er manden også væk. Det har han været et godt stykke tid. Jeg har taget mig selv i at hold øje med, om han kom forbi min vindue. Det gjorde han ikke. Mon han er død lige som livet i huset? Er han kommet på plejehjem? Er der overhovedet andre end mig, der har bemærket, at han er væk? Jeg ville ønske, at jeg kunne spole tiden tilbage. At jeg havde taget hovedet ud af r**** og talt med min næsten nabo, som jeg gjorde for år tilbage. For hvad er egentlig mere vigtigt end, at vi ser hinanden og tager os tid til hinanden? Relationer er det vigtigste i verden. Det er dem, der er med til at holde ensomheden fra døren. Relationer får os til at føle os i live. Studier viser faktisk, at det skærer år af vores levetid, hvis vi ikke er en del af relationer. Det tomme hus og møblerne på vognenes lad fik mig for alvor til at vende blikket mod en af mine relationer, hvor mørket er ved at falde på. Det fik mit til at tænke på, hvordan tid er en livsingrediens, vi ikke må f**** med. En dag har vi ikke mere tid at give af. Vi skal sænke farten og lade være med at spilde tiden på at brokke os over vejret eller lørdagens genudsendelser på tv. Tidsspilde er det også at bære nag, være vrede over fortiden, at kæmpe for at få ret eller for at ændre andre. Vi skal give hinanden vores (nu)tid. Være sammen med de mennesker, vi holder af. Tale med hinanden – naboen, forældre, kassedamen, ens børn, taxichaufføren, venner. Give hinanden kys, kram og komplimenter. Hver dag. Dét er en god måde at bruge tiden på.

Mindeord For abonnenter

Mindeord: I byrådssalen boltrede Per Berga sig som en fisk i vandet

Annonce